Serialul Adela va avea premiera noului sezon în această seară. Iată ce spun actorii din rolurile principale

1 lună in urmă 41

Diseară, ora 20.30, neapărat pe Antena 1. Pentru că dacă e joi, e Adela. Începe al doilea sezon al serialului şi avem şi o nouă coloană sonoră a sezonului. O melodie celebră a Deliei. 

Vezi și

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Oana Moşneagu şi Mihai Călin, cunoscuţi şi ca Andreea şi lui Paul Andronic au fost prezenţi în platoul Observator şi au dat mai multe detalii din culisele serialului Adela.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Mărturia mamei fetei din Neamţ care l-a ucis pe cel care a vrut să o violeze. Copila a stat o oră şi jumătate cu cadavrul lângă ea, timp în care poliţiştii au spart altă uşă

1

O tânără de doar 16 ani a trecut prin clipe de groază! Copila a ajuns să-l ucidă pe individul care încerca să o violeze. Bărbatul, care i-ar fi putut fi tată, i-ar fi promis adolescentei un loc de muncă şi aşa a ajuns fata la el în casă. După ce l-a ucis, şocată, fata a sunat la 112. Pentru că nu ştia unde se află, le-a luat poliţiştilor o oră şi jumătate să o găsească . Agenţii au spart mai întâi uşa greşită, dar până la urmă au ajuns la ea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă