Sergiu Hanca, susținătorul numărul 1 al lui Mirel Rădoi, deși nu a fost convocat la echipa națională: „Nimic nu ne convine, mereu avem ceva de comentat!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 3

Sergiu Hanca (28 de ani), jucătorul Cracoviei, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre echipa națională și despre contestatarii lui Mirel Rădoi.

Deși a fost lăsat „acasă” de către selecționerul Mirel Rădoi, Sergiu Hanca nu este supărat și chiar și-a exprimat susținerea față de acesta.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Sergiu Hanca, despre Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale

Sergiu Hanca nu este supărat că Mirel Rădoi nu l-a convocat la echipa națională, deși traversează o perioadă bună în Polonia. Acesta susține că va reveni mai motivat la următoarea acțiune a primei reprezentative.

„În fotbal, eu nu găsesc frustrări, ci oportunități de a mă ambiționa mai tare. Faptul că nu sunt acolo este doar un imbold de a mă ambiționa mai tare să fiu prezent la următoarele acțiuni. În fotbal, trebuie să accepți unele lucruri, iar dacă în acest moment selecționerul a ales acești jucători înseamnă că are încredere în calitățile lor și în aportul pe care îl pot aduce echipei naționale și trebuie toți să fim alături de ei și să îi susținem, pentru că e vorba despre echipa națională a unei țări, e vorba despre sentimentele tuturor oamenilor, nu doar despre acești jucători și staff-ul tehnic.

Orice jucător își dorește să fie acolo, dar asta nu înseamnă că sunt frustrat sau le port pică. Dimpotrivă, mă ambiționează mai tare să fiu prezent la următoarele acțiuni”, a spus Sergiu Hanca, la ProSport Live.

Întrebat despre cei care îl critică pe Mirel Rădoi, Sergiu Hanca le transmite acestora că ar trebui să îl susțină pe selecționer, să fie alături de echipa națională și să aprecieze stilul ofensiv al fostului căpitan al Stelei.

„Nouă, românilor, ne place mereu să găsim ceva. Nu e de acum, cred că e de zeci de ani. Nimic nu ne convine, mereu avem ceva de comentat. Dacă jucăm ofensiv, de ce nu jucăm defensiv și invers. Eu cred că trebuie să susținem această națională și acest stil. Cred că și dânsul a dat niște explicații la vremea lor și a spus că avem calitate, jucătorul român are calitate și de ce să stea să se apere? Mai bine atacă, pentru că poate să facă acest lucru.

Stilul dânsului este unul care îmi place. Nici mie nu îmi place să mă apăr, să fiu departe de poarta lor, să nu am ocazii. Mai plăcut este să faci pressing, ceea ce încearcă dânsul să implementeze la echipa națională și să recuperezi mingea cât mai aproape de poarta lor, pentru că dacă faci acest lucru și recuperezi mingea aproape de poartea lor, ei nu au cum să îți dea gol, pentru că nu ajung la poarta ta. Acest lucru ne-a lipsit în ultima perioadă la națională și acum ideile dânsului încep ușor ușor să se vadă. Și eu când o să fiu antrenor cu siguranță nu o să fiu un antrenor defensiv”, a spus Sergiu Hanca.

The post Sergiu Hanca, susținătorul numărul 1 al lui Mirel Rădoi, deși nu a fost convocat la echipa națională: „Nimic nu ne convine, mereu avem ceva de comentat!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă