Sergiu Hanca, despre situația de la Dinamo: „Dacă fac aceste lucruri cred că pot salva un alt sezon dificil” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 9

Sergiu Hanca (28 de ani), jucătorul Cracoviei, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit, printre altele, despre situația fostei sale echipe, Dinamo București.

Fotbalistul legitimat în Polonia le transmite dinamoviștilor că trebuie să câștige Cupa României pentru a salva sezonul.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Sergiu Hanca, despre situația de la Dinamo

Dinamo va juca în semifinalele Cupei României contra celor de la Astra Giurgiu, în dublă manșă, iar în ultimul act al competiției ar putea evolua împotriva învingătoarei dintre Universitatea Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Sergiu Hanca este cu sufletul alături de jucătorii lui Gigi Mulțescu, dar și altături de suporterii-acționari care se zbat pentru a achita toate datoriile în vederea obținerii licenței

„Mai țin legătura cu câțiva dintre ei. Eu cred că e o situație tristă. Îmi doresc din suflet să reușească să o scoată la capăt cu licența, să își ia licența, să facă rezultate cât mai bune în campionat și să câștige Cupa României. Cred că doar acestea sunt lucrurile care le-au mai rămas în sezonul acesta. Dacă fac aceste lucruri cred că oarecum pot salva un alt sezon destul de dificil”, a spus Sergiu Hanca, la ProSport Live.

Reprezentanții suporterilor lui Dinamo au anunțat că mai au nevoie de 200 de mii de euro pentru a obține licența. Aceștia au mai strâns bani și din vânzarea biletelor online pentru partida amicală disputată în compania echipei antrenate de către Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, și pierdută la scor de neprezentare.

În campionat, cu două etape înainte de încheierea sezonului regulat, Dinamo ocupă locul 14, antepenultimul în Ligaa 1, cu 27 de puncte.

The post Sergiu Hanca, despre situația de la Dinamo: „Dacă fac aceste lucruri cred că pot salva un alt sezon dificil” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă