Sergiu Hanca deplânge situația lui Dinamo: ”Nu credeam că e posibil așa ceva!”

2 săptămâni in urmă 14

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Fostul jucător al lui Dinamo este de părere că echipa antrenată de Mircea Rednic se află într-o situație extrem de dificilă datorată în primul rând moralului scăzut.

Totuși, Hanca este convins că alb-roșii vor scăpa de retrogradare datorită calității jucătorilor.

Sergiu Hanca a mărturisit că este foarte fericit că a ales să se transfere la Cracovia la momentul oportun pentru că, în caz contrar ar fi ajuns în aceeași situație cu Deian Sorescu, jucătorul care se chinuie să obțină transferul, dar pe care conducerea ”câinilor” nu sunt dispuși să îl cedeze decât pentru o ofertă convenabilă.

Hanca este de părere că Deian Sorescu s-ar fi adaptat cu ușurință la Legia Varșovia, echipa care l-a ofertat în această vară pe jucătorul ”câinilor”.

Este trist. Un club de talia lui Dinamo, ajuns în această situație, nu credeam că e posibil așa ceva. Etapele trec, ei nu acumuluează puncte. Noroc că punctele se vor înjumătăți la finalul sezonului regulat. La meciul cu Rapid, au fost aproape să câștige. Trebuie să se prezinte așa la toate meciurile.

Constanța e importantă în aceste momente dificile. Dacă nu fac asta, cu părere de rău, poate fi extrem de greu pentru ei. Eu nu cred că Dinamo poate să retrogradeze. Au jucători buni, dar când treci printr-o pasă proastă, când echipa e într-o criză, e greu. Mă gândesc la Torje, la Sorescu care a arătat atât de bine la începutul sezonului sau la Matei care are atâtea meciuri în Liga 1.

Cred că Sorescu se potrivea și la Legia. El ar fi jucat bandă. Ei vânduseră banda la Celtic. Legia are jucători fantastici, dar sunt pe loc retrogradabil.

Cred că a fost exact momentul oportun când am plecat de la Dinamo. Am scăpat exact când trebuia. Mă bucur că am luat această decizie. Sunt fericit de ce am găsit aici. Mă bucur de alegerea pe care am făcut-o”, a declarat Sergiu Hanca.

Etichete: liga 1 , dinamo , cracovia , sergiu hanca , deian sorescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă