Sergiu Hanca, adevărul despre prelungirea contractului în Polonia: „Am avut ofertă din prima ligă a Franței!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 13

Sergiu Hanca, jucătorul român în vârstă de 28 de ani al Cracoviei, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a dezvăluit că a avut o ofertă importantă din prima ligă a Franței.

În toamna acestui an, Sergiu Hanca și-a prelungit contractul cu Cracovia până în anul 2025.

Fostul dinamovist a dezvăluit că polonezii au plusat din punct de vedere financiar pentru a-l păstra la Cracovia, ca urmare a unei oferte tentante pe care acesta a primit-o din Ligue 1.

Sergiu Hanca, ofertă din prima ligă a Franței

„E un contract bun, pe care ei mi l-au oferit în continuare pentru a mă motiva și pentru a mă face fericit, pentru că am avut ofertă de la un club din Franța, din prima ligă. Ei au luat în calcul această ofertă și au încercat să îmi ofere ceva astfel încât să mă facă cel puțin din punct de vedere financiar la fel de mulțumit și în același timp să mă motiveze, pentru că e un proiect foarte important la Cracovia. Din ianuarie, ne mutăm la baza nouă, bază impecabilă.

Și-au dorit foarte mult să rămân aici, pentru că din sezonul viitor vrem să câștigăm titlul”, a spus Sergiu Hanca, la ProSport Live.

1 milion de euro este cota de piață a lui Sergiu Hanca, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 2 goluri în 8 meciuri a reușit Sergiu Hanca pentru Cracovia, în actuala ediție a campionatului din Polonia. 9 goluri a marcat Sergiu Hanca în cele 34 de meciuri jucate pentru Cracovia în sezonul trecut din prima ligă poloneză. 2 goluri în 16 meciuri a reușit fotbalistul român pentru Cracovia, în primul său sezon în campionatul din Polonia, după ce marcase 2 goluri și pentru Dinamo, în 18 meciuri jucate în Liga 1. 4 trofee are Sergiu Hanca în palmares: Cupa Poloniei cu Cracovia (2019-2020), Supercupa Poloniei (2020-2021), Supercupa României cu ASA Târgu Mureș (2015-2016) și Cupa Ligii cu Dinamo, în 2017, competiție desființată ulterior.

The post Sergiu Hanca, adevărul despre prelungirea contractului în Polonia: „Am avut ofertă din prima ligă a Franței!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă