Sergiu Buș, dialog spumos cu Ionuț Vînă. „Ooo, gleznă fină!” Ce i-a transmis Dennis Man atacantului | FOTO

1 lună in urmă 22

Sergiu Buș a plecat de la FCSB în perioada de mercato din această iarnă, iar atacantul a semnat cu Seongnam FCS. 

Imediat după ce atacantul în vârstă de 28 de ani a semnat contractul cu Seongnam FC, echipă care evoluează în prima ligă din Coreea de Sud, acesta a postat un mesaj pentru susținătorii echipei patronate de Gigi Becali.

Sergiu Buș a semnat un contract valabil două sezoane cu Seongnam FC, iar Gigi Becali a încasat 300.000 de euro în schimbul transferului atacantului român.

Sergiu Buș, dialog spumos cu Ionuț Vînă

„E momentul unei noi provocări. Deși nu mi-am dus munca cel puțin până la finalul sezonului cu FCSB, sunt sigur că staff-ul împreună cu foștii mei colegi vor da totul să câștige campionatul. Le doresc baftă și multă sănătate.

Țin neapărat să mulțumesc fanilor FCSB că au fost alături de mine în tot acest timp și le transmis că anul acesta răsplata va veni, titlul de campion. A fost o plăcere pentru mine să fac parte din familia FCSB. Toate cele bune”, a scris Sergiu Buș pe contul său de Instagram.

Reacțiile foștilor coechipieri ai lui Sergiu Buș de la FCSB nu s-au lăsat așteptate. Dennis Man și Ionuț Vînă i-au urat toate cele bune atacantului în vârstă de 28 de ani.

„Baftă, fratelo!”, i-a scris Ionuț Vînă lui Sergiu Buș, iar atacantul a răspuns imediat. „Ooo, gleznă finlă! Te pup, fratelo”.

Și Dennis Man a reacționat la fotografia urcată de Sergiu Buș pe Instagram. „Baftă multă, frățioru”, iar George Pușcaș i-a transmis și el susținerea internaționalului român. „Goog Luck”, a scris fotbalistul care joacă în liga a 2-a din Anglia.

The post Sergiu Buș, dialog spumos cu Ionuț Vînă. „Ooo, gleznă fină!” Ce i-a transmis Dennis Man atacantului | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă