Sergiu Buș, debut cu gol în Coreea de Sud! Reușită superbă a românului pentru Seongnam | VIDEO

4 săptămâni in urmă 1

Sergiu Buș, atacantul în vârstă de 28 de ani transferat în această iarnă de la FCSB la Seongnam FC, a debutat cu dreptul în prima ligă din Coreea de Sud.

Fotbalistul român a fost nevoit să stea în izolare după ce a ajuns în Coreea de Sud și a beneficiat de o pregătire individuală. Acesta a debutat pentru Seongnam la aproximativ două luni după ce a semnat contractul.

Sergiu Buș a fost introdus pe teren imediat după pauză în meciul dintre Suwon City și Seongnam, scor 1-2, în cadrul etapei a patra din prima ligă din Coreea de Sud.

Sergiu Buș, debut cu gol în Coreea de Sud

Gazdele au deschis scorul în minutul 20 și au stabilit rezultatul primei reprize, 1-0 pentru Suwon City.

Seongnam a restabilit egalitatea în minutul 77, prin Mulic, iar Sergiu Buș a dat lovitura în minutul 88, când a recuperat de la jumătatea terenului, a trecut de toți adversarii săi și și-a dus echipa în avantaj, după o acțiune individuală superbă.

Astfel, fotbalistul român a adus victoria echipei sale, chiar la meciul său de debut.

După cele patru etape disputate până acum în prima ligă din Coreea de Sud, Seongnam se alfă pe locul 5, cu șapte puncte, având două victorii, o înfrângere și un egal.

VIDEO: Golul înscris de către Sergiu Buș în Coreea de Sud, chiar la debutul pentru Seongnam

87‘ GOAL! Suwon FC 1-2 Seongnam FC

🇷🇴 Sergiu Buș opens his #KLeague account at the perfect time for the Magpies!#K리그 | #SUWvSFC pic.twitter.com/UAcddW1aD4

— K League (@kleague) March 14, 2021

The post Sergiu Buș, debut cu gol în Coreea de Sud! Reușită superbă a românului pentru Seongnam | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă