Sergiu Buș a renunțat la mulți bani pentru a reveni la CFR Cluj. Experiență de coșmar în Coreea de Sud

5 zile in urmă 10

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Sergiu Buș are peste 100 de meciuri în Liga 1

La emisiunea Liga Digi Sport, Bogdan Apostu, impresarul lui Sergiu Buș, a explicat motivele pentru care atacantul nu s-a adaptat la Seongnam FC, chiar dacă avea un salariu foarte mare.

Sergiu Buș s-a transferat de la FCSB la Seongnam în ianuarie 2021 și a reușit un gol și o pasă decisivă în 19 meciuri.

Sergiu Buș are un salariu lunar de 15.000 de euro la CFR Cluj. În plus, fotbalistul a primit și 50.000 de euro la semnătură, potrivit informațiilor digisport.ro.

"Banii erau foarte mulți în Coreea, numai că stilul de viață de acolo... diferența dintre cultura, civilizația, mentalitatea pe care o au coreenii și cea pe care o au românii e foarte mare. Făceau patru antrenamente pe zi, de exemplu, străinii nu erau favorizați.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Sergiu spunea că se simte mai pregătit ca oricând, dar și uzat, pentru că antrenamentele erau extrem de grele. A ales să renunțe la bani, chiar dacă erau bani foarte mulți, aproape de un milion (de euro), bani foarte mulți pentru orice jucător român. S-a ivit oportunitatea să meargă la campioana României.

Sunt sigur că va avea un impact pozitiv, pentru că a ajuns și Sergiu la o maturitate. Este un jucător care știe să gestioneze momentele dificile mult mai bine. Mai mult, și-a dorit foarte mult să se întoarcă acasă, în orașul său natal. Va fi alături de familie și va avea liniștea necesară.

Sunt sigur că se va impune la CFR, acum se poate exprima la cel mai bun nivel al său. A contat foarte mult că poate să fie în atenția echipei naționale. Sunt convins că, în șase luni, Sergiu va deveni un jucător de echipa națională, din postura de jucător al CFR-ului", a spus Bogdan Apostu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

  • Sergiu Buș are peste 100 de meciuri în Liga 1 și s-a format la CFR Cluj.
  • Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, Gaz Metan Mediaș, Corona Brașov, ȚSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra Giurgiu și Levski Sofia sunt echipele la care a mai jucat Sergiu Buș.
  • 550.000 de euro este cota de piață a lui Sergiu Buș, potrivit Transfermarkt.
Etichete: liga 1 , cfr cluj , transfer , coreea de sud , sergiu bus , bus , bogdan apostu , seongnam

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă