Sergio Ramos, tentat să plece de la Real! Discuția avută cu Florentino Perez: ”Mi-au zis că fac o echipă mare, cu mine și Messi”

1 lună in urmă 1

Fotbal Club, 5 ianuarie, 18:30, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Brentford, 5 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Oficialii lui Real Madrid continuă să încerce să-l convingă pe Sergio Ramos să accepte prelungirea contractului cu același salariu stipulat și în înțelegerea precedentă, 12.000.000 de euro anual, propunere care nu e pe placul fundașului.

Sergio Ramos, tentat de o aventură la PSG

Conform spaniolilor de la Sport, ultima întâlnire dintre Sergio Ramos și Florentino Perez a avut loc pe 30 decembrie, cu doar câteva ore înaintea meciului cu Elche, încheiat 1-1.

În cadrul discuției, Florentino Perez i-a propus lui Ramos prelungirea, cu salariul de 12.000.000 de euro, pe care căpitanul Realului a refuzat-o, fiind dispus să asculta oferte din partea altor cluburi.

Mai mult, în timpul aceleiași întruniri, Sergio Ramos i-ar fi transmis lui Florentino Perez: ”De la PSG mi-au spus că vor să facă o echipă mare, cu mine și cu Lionel Messi”.

La fel ca Ramos la Real Madrid, Lionel Messi a intrat în ultimele șase luni de contract cu Barcelona, iar o plecare din startul stagiunii viitoare, fără sumă de transfer, nu pare improbabilă, în special având în vedere cele întâmplate vara trecută, când starul argentinian a cerut să fie lăsat să plece.

Alături de PSG, alte posibile destinații vehiculate pentru Sergio Ramos sunt Manchester City și United.

Etichete: contract sergio ramos , sergio ramos la psg , lionel messi la psg , plecare sergio ramos real madrid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă