Sergio Ramos, din nou coleg cu Cristiano Ronaldo? Ce scrie presa internațională despre transferurile verii

1 lună in urmă 35

  • Formula 1: Marele Premiu al Franței, calificări, sâmbătă, 16:00, Digi Sport 1

  • Kickboxing: Colosseum Tournament, sâmbătă, 20:00, Digi Sport 2

După ce l-au luat pe Giorginio Wijnaldum, PSG negociază și cu Achraf Hakimi, de la Inter Milano. Marile lovituri ar putea fi Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo, foști colegi la Real Madrid.

Ramos și Ronaldo, la PSG?

Primul s-a despărțit oficial de gruparea de pe ”Santiago Bernabeu”, după 16 ani, iar Ronaldo, susțin italienii, și-ar fi luat deja ”rămas bun” de la colegii săi și se pregătește plecarea sa de la Juventus. PSG ar putea fi o posibilă destinație pentru cei doi.

Gruparea pariziană ar putea fi cam singura variantă pentru cei doi, având în vedere salariile pe care Ramos și Ronaldo le cer. Fundașul spaniol vrea cel puțin 12 milioane de euro anual, net, iar Cristiano speră să obțină un salariu de 25-30 de milioane de euro, scrie le10sport.com.

Sergio Ramos pleacă de la Real Madrid: "Se termină o etapă unică în viața mea"

Sergio Ramos a vorbit cu lacrimi în ochi la despărțirea de Real Madrid: "A venit una dintre cele mai dificile zile din viața mea, ziua în care mă despart de Real Madrid. N-am cum să nu fiu emoționat, mi-ar fi plăcut să mai joc un meci pe stadionul nostru, Santiago Bernabeu. Vreau să mulțumesc clubului, președintelui, colegilor mei, tuturor angajaților din club. Și nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc suporterilor, care m-au sprijinit în cele mai dificile momente.

WTA Birmingham este fratele mai mic al turneului de Grand Slam Wimbledon. Hai în Digi Online să te bucuri de tenis!

Real Madrid va rămâne in inima mea. Se termină o etapă unică în viața mea, e clar că nu o să mai trăiesc niciodată așa ceva. Acum se deschide o nouă etapă, voi putea câștiga titluri noi. Vă mulțumesc tuturor", a spus Ramos.

Etichete: cristiano ronaldo , psg , sergio ramos
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă