Sergio Ramos, dialog spumos cu centralul partidei Real Madrid - Elche: "Îmi pariez casa că e penalty"

1 lună in urmă 1

Liga 2: Unirea Slobozia - Rapid, duminică, 13:45, Digi Sport 1

Serie A: Parma - AS Roma, duminică, 16:00, Digi Sport 1

În minutul 53, în urma unui corner executat de Isco, în careul oaspeților a avut loc un duel între Sergio Ramos și Ivan Marcone. Centralul Jorge Figueroa Vazquez a acordat fault în atac, decizie care l-a scos din minți pe căpitanul lui Real Madrid. Fundașul central a protestat vehement, iar dialogul său cu "cavalerul fluierului" a fost captat de microfoanele de fond ale televiziunii spaniole.

Sergio Ramos, către arbitrul partidei Real Madrid - Elche: "Îmi pariez casa că a fost penalty"

Sergio Ramos a insistat ca arbitrul să consulte sistemul VAR, fiind convins că acesta a luat o hotărâre greșită. În febra momentului, fundașul lui Real Madrid i-a greșit numele în mai multe rânduri centralului, adresându-i-se cu Juan, însă numele său este Jorge.

"Nu e penalty? Verifică (n.r. - pe ecranul VAR)! Nu-l țin, e penalty clar. Juan, a fost o minune că nu mi-a rupt brațul. Te rog să te uiți, e un penalty ca la carte. Îmi pariez casa că e penalty! O să rămân aici pentru că o să-l execut eu", a izbucnit Sergio Ramos.

Căpitanul Realului nu s-a oprit: "Juan, verifică, Juan!". Atunci, arbitrul Figueroa l-a corectat: "Jorge". "Jorge, Jorge, uită-te te rog!", a insistat Ramos, potrivit Marca. În ciuda protestelor care păreau că nu se mai termină, jocul a continuat cu o lovitură liberă în favoarea lui Elche.

Oaspeții au deschis scorul câteva minute mai târziu, prin Dani Calvo, dar Karim Benzema a fost din nou îngerul păzitor al lui Real Madrid și a răsturnat soarta partidei cu o dublă. Echipa lui Zinedine Zidane a urcat, temporar, pe locul doi în La Liga, cu un punct peste Barcelona.

VIDEO faza în care Sergio Ramos a solicitat penalty la meciul Real Madrid - Elche 2-1

Etichete: real madrid , sergio ramos , real madrid-elche , penalty real madrid , proteste sergio ramos
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă