Sergio Ramos, aproape de revenire! Dezvăluirea făcută de un fost coechipier de la Real Madrid

2 săptămâni in urmă 18

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Fundașul a pus punct poveștii sale la Real Madrid după 16 ani petrecuți la echipa din capitala Spaniei și a ales să semneze cu Paris Saint Germain.

Sergio Ramos, aproape de revenire! Dezvăluirea făcută de un fost coechipier de la Real Madrid

Din cauza accidentărilor, jucătorul în vârstă de 35 de ani nu a apucat să evolueze niciun minut în tricoul parizienilor până în acest moment. Mai mult, din același motiv, fundașul s-a antrenat mai mult separat.

Totuși, Sergio Ramos s-a antrenat normal la începutul acestui săptămâni, un semn că debutul acestuia se apropie.

Unul dintre foștii săi coechipieri de la Real Madrid și de la echipa națională a Spaniei, Dani Carvajal, a mărturisit că a discutat recent cu Sergio Ramos, iar fundașul parizienilor i-a spus când ar urma să aibă loc revenirea sa pe teren.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Se pare că Ramos va fi introdus de Mauricio Pochettino în teren după pauza pentru meciurile echipelor naționale, însă acest lucru se va întâmpla doar în cazul în care accidentarea fundașului nu va recidiva.

Am vorbit cu Ramos recent. Mi-a spus că este aproape să revină pe teren. Cred că acest lucru se va întâmpla după pauza competițională. Vom vedea. Dacă este norocos, ne vom putea bucura din nou de fotbalul lui. Am încredere că dacă va face totul cum trebuie, va reveni. Este liniștit și sigur de ce trebuie să facă pentru a nu se accidenta din nou”, a declarat Dani Carvajal, citat de Paris Fans.

Câte milioane de euro a încasat deja Sergio Ramos de la PSG, fără să joace măcar un minut în noile culori

Parizienii nu intuiau că va dura atât de mult până când Ramos va deveni disponibil și, în presa internațională, s-a vehiculat că șeicii s-au gândit la o modalitate prin care să renunțe la serviciile sale.

Potrivit site-ului newsin24, vicecampioana Franței i-a plătit deja 4,29 milioane de euro lui Ramos sub formă de salariu, deși fotbalistul s-a antrenat doar individual de când a ajuns la Paris. Spaniolul primește 37,315 de mii de euro pe zi din partea celor de la PSG, iar din momentul semnării contractului au trecut 115 zile.

Etichete: real madrid , psg , dani carvajal , sergio ramos
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă