Sergio Busquest este jucătorul momentului din FIFA 21! Cum poți obține cardul mijlocașului defensiv în Ultimate Team

3 săptămâni in urmă 4

Evenimentul „Player Moments” este urmărit cu mare interes de către utilizatorii jocului, EA Spots oferindu-le jucătorilor un card foarte bun, realizat în baza prestațiilor pe care le-au avut în trecut. De asemenea, acest card poate celebra și un meci sau un moment specific din cariera jucătorului respectiv. Pentru a le integra în echipa de FUT, gamerii sunt nevoiți să acceseze meniul SBC și să completeze o echipă cerută de Electronic Arts.

FIFA 21 sărbătorește anul 2008 cu Sergio Busquets Player Moments SBC. SBC-ul vă cere să participați cu o echipă cu 85 OVR pentru a obține un card care „sărbătorește golul de debut” pentru echipa Barcelona. Atributele primite din partea producătorilor sunt foarte echilibrate, cardul fiind la fel de eficient atât pe partea defensivă, cât și pe partea ofensivă. Prețul estimat pe piața de transfer este de aproximativ 175.000 monede și diferă în funcție de platforma utilizată. Pentru a obține cardul, utilizatorii au la dispoziție data de 22 Martie. Iată cerințele pentru acest SBC

Minimum un jucător de la Barcelona în echipă Minimum Team Rating: 85 Minimum Team Chemistry: 70 Numărul de jucători în echipă: 11

Ce atribute a primit jucătorul în FIFA 21

Mijlocașul defensiv are o viteză de 80, în timp ce pasa de 83 și dribling-ul de 86 sunt atributele de atac ale jucătorului. Pe partea defensivă, cardul a primit din partea EA Sports o putere defensivă de 87 și o forța fizică de 83, devenind astfel unul dintre cei mai buni jucători defensivi din eLa Liga. O chimie de „shadow” îi asigură lui Busquets o viteză crescută, cât și o putere defensivă mai puternică. Per-total, calitățile mijlocașului justifică prețul cerut de către producătorii titlului.

Cum puteți obține cardul

ST: Frankfurt GK Kevin Trapp (83 OVR) LW: Frankfurt LM Filip Kostic (83 OVR) RW: Borussia Dortmund RM Jadon Sancho (87 OVR) LCM: Real Madrid CM Toni Kroos (88 OVR) MCM: Real Madrid CM Luka Modric (87 OVR) RCM: Bayer Leverkusen CDM Charles Aranguiz (83 OVR) LB: Sevilla LB Marcos Acuna (83 OVR) LCB: Levante UD GK Aitor (83 OVR) RCB: Real Madrid LB Marcelo (83 OVR) RB: Bayer Leverkusen GK Lukas Hradecky (83 OVR) GK: Barcelona GK Neto (82 OVR)

 

 

 

The post Sergio Busquest este jucătorul momentului din FIFA 21! Cum poți obține cardul mijlocașului defensiv în Ultimate Team appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă