Sergio Aguero a recunoscut că putea fi numărul 10 la Barcelona! De ce a refuzat, totuși, propunerea conducerii catalane

1 lună in urmă 32

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

Fostul atacant al celor de la Manchester City sosise pe Camp Nou pentru a juca alături de cel mai bun prieten al său, Lionel Messi, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar "Puricele" a fost nevoit să își caute echipă, semnând ulterior cu PSG.

Sergio Aguero a dezvăluit că ar fi putut prelua numărul 10 la Barcelona, dar a refuzat

După plecarea lui Messi, Barcelona a căutat pentru mai mult timp un nou purtător al numărului 10. Aguero, care este foarte activ în ultima perioadă pe platforma de streaming Twitch, a dezvăluit pe site-ul respectiv că cei din conducerea catalană i-au propus să devină noul decar de pe Camp Nou, însă acesta a refuzat propunerea.

"Mi l-au oferit, dar nu l-am luat din respect pentru Messi", a explicat Aguero.

În cele din urmă, Aguero a ales să evolueze cu numărul 19, în timp ce oficialii grupării blaugrana s-au reorientat și l-au ales pe Ansu Fati ca moștenitor al numărului eliberat de Messi. 

Kun Aguero, scos din minți de traficul din Barcelona: ”Este o nebunie!”

Aguero a dezvăluit că are o mare problemă cu traficul din Barcelona. Primele săptămâni în care a condus prin capitala Cataluniei au fost de coșmar pentru jucătorul sosit de la Manchester City.

Adevărul este că e o nebunie! Merg pe drumul principal, iar GPS-ul îmi spune să fac dreapta, dar când ajung și trebuie să fac dreapta, trebuie să trag spre dreapta, nu? Ei bine, încep să mă claxoneze. Dar o să mă întorc la dreapta!”, și-a spus oful Aguero la un podcast spaniol.

Argentinianul a recunoscut chiar că a avut o discuție mai aprinsă cu un taximetrist care l-a certat. ”I-am spus: `Frate, dacă urmează să fac dreapta, trebuie să mă încadrez pe partea dreaptă`. Iar el mi-a răspuns: `Nu, banda ta este aici`. Am continuat: `Dar dacă o să fac dreapta, când trag de volan, dacă vii, mă vei lovi`”.

Îți jur, fie că greșesc eu, fie că traficul de aici e greșit, pentru mine nu este ok”, a concluzionat Kun Aguero.

Etichete: barcelona , lionel messi , sergio aguero
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă