Sergej Milinkovic-Savic vrea să plece de la Lazio Roma! Ce echipă se află în pole-position pentru transferul sârbului

1 săptămână in urmă 13

  • Serie A: Torino - Fiorentina, luni, 18:00, Digi Sport 2

  • La Liga: Espanyol - Elche, luni, 22:00, Digi Sport 2

Puternicul mijlocaș este nemulțumit de faptul că echipa nu câștigă trofee pe plan intern și internațional și și-ar dori să schimbe mediul în vară.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Sergej Milinkovic-Savic pleacă de la Lazio Roma!

Juventus Torino l-a curtat în repetate rânduri pe Milinkovic-Savic, dar și pe agentul său, Mateja Kezman, însă așteptările lui Lazio Roma - 70 de milioane de euro - sunt inaccesibile pentru ”Bătrâna Doamnă”.

De asemenea, o altă formație care l-a monitorizat atent în ultimii ani este Manchester United. ”Diavolii roșii” s-au aflat într-un permanent contact cu impresarul lui Sergej, fostul atacant Mateja Kezman, și sunt șanse foarte mari ca în vară mijlocașul să-și ceară plecarea de la Lazio, cu destinația Manchester.

Sergej Milinkovic-Savic a recunoscut în presa italiană că se gândește la un eventual transfer, dacă nu acum, în vara acestui an.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Despre piața transferurilor? Am citit, dar pe o ureche îmi intră, iar pe alta îmi ies. Când era ceva concret, clubul nu mi-a dat drumul. Am rămas, am prelungit și am pornit un nou ciclu împreună. Acum, mai sunt doi ani de contract: vom vededea ce se întâmplă în vară, cum va fi structurat lubul și în ce direcție va merge. Dacă va exista ceva, va trebui să ne așezăm și să vorbim”, a declarat Sergej Milinkovic-Savic, potrivit CalcioMercato.

La cotitură așteaptă și Paris Saint-Germain, club aflat într-o permanentă goană după jucători de top. Nici Real Madrid nu ar refuza o asemenea oportunitate, dacă se va ivi.

Cu toate acestea, în vară se va duce o luptă în care va câștiga clubul cu cea mai convenabilă ofertă pentru jucători și Lazio Roma. Italienii anunță că va fi nevoie de o ofertă de top, pentru un jucător de top.

Etichete: manchester united , juventus torino , paris saint germain , lazio roma , sergej milinkovic-savic

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă