Serena Williams și Alexis Ohanian au scos la vânzare casa de lux din Beverly Hills. Cum arată vila de 7,5 milioane $

1 lună in urmă 1

Liga 2: Unirea Slobozia - Rapid, duminică, 13:45, Digi Sport 1

Serie A: Parma - AS Roma, duminică, 16:00, Digi Sport 1

Vila de lux are cinci dormitoare, șapte băi, o cramă, un bar, o sală de yoga, piscină exterioară și două dressinguri uriașe. New York Post anunță că Serena Williams a decis să renunțe la vila din Beverly Hills pentru că în prezent trăiește alături de familie în Florida.

Serena Williams și Alexis Ohanian au cumpărat vila din Beverly Hills în octombrie 2017, înainte de nuntă, pentru 6.7 milioane de dolari.

Serena Williams și Alexis Ohanian au scos la vânzare casa de lux din Beverly Hills. Cum arată vila de 7,5 milioane $

Galerie Foto

Alexis Ohanian are o avere de 9 milioane de dolari, Serena a stâns doar din tenis 95 de milioane de dolari

Americanul de origine armeană are 38 de ani, e antreprenor, pasionat de IT și scriitor, și a strâns o avere de 9 milioane de dolari, notează Business Insider, publicație citată de site-urile americane profilate pe sportul alb.

Soția sa, Serena Williams, endorser pentru mai multe companii celebre, a adunat doar din premiile stabilite de organizatorii competițiilor din tenis suma de 95 de milioane de dolari și a anunțat că nu pune stop carierei, deși are 39 de ani.

Averea estimată a jucătoarei care țintește recordul lui Margaret Court (24 de titluri de GS) e aproape de 180 de milioane de dolari, potrivit publicațiilor americane.

Galerie Foto

Etichete: serena williams , galerie foto , beverly hills , alexis ohanian , alexis ohanian - serena williams
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă