Serena Williams s-a retras de la US Open! Ce explicații a oferit americanca

1 lună in urmă 19

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021, 14:31 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 14:34

Serena Williams (22 WTA) a anunțat în urmă cu scurt timp că nu va participa la turneul de Mare Șlem de la US Open, care se va desfășura în perioada 30 august - 12 septembrie.

Visul Serenei Williams, de a cuceri cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam din carieră, pentru a o egala pe Margaret Court în ierarhia all-time, poate tot mai greu de îndeplinit. Asta pentru că, la aproape 40 de ani, pe care-i va împlini pe 26 septembrie, americanca are din ce în ce mai multe probleme de natură fizică.

Nerefăcută după accidentarea suferită la Wimbledon, când s-a văzut nevoită să abandoneze în primul tur, Serena a luat decizia să nu participe la US Open, turneu pe care l-a câștigt de șase ori de-a lungul carierei, ultima oară în 2014.

Serena Williams s-a retras de la US Open!

Chiar Serena Williams a fost cea care le-a oferit vestea fanilor săi. Într-o postare publicată pe contul său de Instagram, legendare jucătoare americană a explicat că medicii au sfătuit-o să nu joace la New York, obiectivul princupal fiind recuperarea completă a tendonului afectat de accidentare.

Știre în curs de actualizare!

Playtech: HALUCINANT! Femeie vaccinată din Constanța, MOARTĂ după infecția cu tulpina Delta. Ce făcuse cu puțin timp înainte


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă