Serena Williams împlinește azi 40 de ani! A ajuns pe locul 40 WTA și n-a mai jucat de trei luni. "Nimic nu e decis"

3 săptămâni in urmă 25

Duminica, 26 Septembrie 2021, ora 06:30

100 citiri

Serena Williams împlinește azi 40 de ani! A ajuns pe locul 40 WTA și n-a mai jucat de trei luni. "Nimic nu e decis"

Serena Williams schimbă azi prefixul. Jucătoarea americană împlinește 40 de ani, fiind mai mare cu 10 ani și o zi decât Simona Halep.

Serena e împlinită pe plan personal, fiind mereu cu soțul ei Alexis Ohanian și cu fiica Olympia.

În plan profesional însă, lucrurile nu merg în direcția dorită. Americanca s-a accidentat la Wimbledon, în primul tur, și n-a mai jucat de atunci. Mai mult, ea și-a anunțat retragerea și de la Indian Wells.

Dn 2017 ea tot încearcă să obțină titlul cu numărul 24 de Grand Slam pentru a o egala pe Margaret Court. Dar nu reușește. A jucat alte patru finale de atunci (una cu Simona la Wimbledon) și le-a pierdut pe toate.

Nici măcar antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, nu știe ce are Serena de gând. “Nimic nu e decis. Totul e pe masă. Nu știu dacă vrea să se oprească sau să mai joace un an sau doi”.

Până la o decizie, Serena continuă să își dezvolte afacerile și e nelipsită de la evenimentele mondene, precum Gala Met.

Citeste si:

Simona Halep, la 30 de ani! Pe ce loc va fi românca luni, de ziua sa de naștere. Din 2013 n-a fost atât de jos în clasamentul WTA

Luni, 27 septembrie, este ziua de naștere a Simonei Halep, care împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani, sărbătoare care coincide însă cu o cădere a tenismenei noastre în clasamentul...

 ”Vom vedea ce e în stare Emma Răducanu”

Serena Williams, care împlineşte duminică 40 de ani, ''a schimbat tenisul'', ''a deschis porţile'' acestui sport, ''a inventat intimidarea'', a adus businessul, a declarat pentru AFP antrenorul...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă