”Șerdean e o blasfemie la adresa lui Dinamo! Îl interesau doar comisioanele!” Acuzațiile lansate de Florin Prunea

1 lună in urmă 50

Serie A: AC Milan - Juventus, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Brentford, 5 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Nu doar spre Pablo Cortacero, ci și spre succesorul său în funcția de președinte, Dorin Șerdean. Prunea l-a acuzat pe Șerdean că este mânat doar de interese obscure și că face de rușine clubul din Ștefan cel Mare.

”Șerdean e o blasfemie pentru acest club. L-am văzut când se închidea în birou cu Bălănescu și cu Țălnar și vorbeau de comisioane, de 50 de mii de euro, de 70 de mii de euro! Chemați-l într-o emisiune și veți vedea cu cine aveți de a face.

Chiar așa a ajuns clubul acesta? E cu geaca cu Dinamo pe piept, dar el nu ajungea acolo dacă nu avea ok de la toți. Se închidea în birou, ce secrete avea?

Florin Prunea: ”Șerdean are probleme și de altă natură”

Șerdean are probleme și de altă natură. Săpașu ăla nu vorbea prostii, a fost înăuntru cu ei. Dinamo era pe aparate, abia respira și ei se gândeau la comisioane în timp ce jucătorii și antrenorii erau neplătiți de luni de zile,” a declarat Prunea la emisiunea Fotbal Club.

Fostul președinte al lui Dinamo nu l-a iertat nici pe Ionuț Negoiță, cel care a cedat clubul investitorilor spanioli.

”Ați văzut la familia Agnelli că vinde Juventus pe 1 leu? E posibil așa ceva, un club cu milioane de suporteri, cu istorie în spate?

Ne întreabă lumea pe stradă, lăsați clubul ăsta să moară, sunt oameni seriosi și nu am ce să le spun. Dispariția lui Dinamo ar fi o mare palmă pentru fotbalul românesc,” a adăugat Prunea.

Etichete: florin prunea , florin prunea dinamo , pablo cortacero , dorin serdean dinamo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă