Șerban Huidu, mesaj tranșant după scandalul în care a fost implicată Laurette. Ce l-a deranjat

2 luni in urmă 4

Șerban Huidu a reacționat vis-a-vis de scandalul în care a fost implicată Laurette, în urmă cu câteva zile. Frumoasa mulatră a fost agresată fizic de către un domn trecut de 40 de ani, cu care mulatra a întreținut relații intime în camera unui hotel de lux din centrul Capitalei. Mesajul „cârcotașului” i-a impresionat pe internauți.

Șerban Huidu, mesaj tranșant după scandalul în care a fost implicată Laurette

Scandal mare în showbizul românesc. Frumoasa Laurette se luptă prin tribunale pentru a i se face dreptate, după ce a declarat că a fost agresată de către un bărbat de 43 de ani, într-un hotel din centrul Capitalei.

Șerban Huidu nu a putut sta deoparte și a comentat incidentul scandalos, care ține ocupată prima pagină a publicațiilor din România, de mai bine de o săptămână. Cârcotașul Huidu este indignat de reacția violentă a femeilor din România, care o acuză și critică pe Laurette mai rău decât un călău.

„Mulți bărbați consideră că femeia este o boarfă și că merită bătută, că doar este panaramă. Cu ăștia nici nu mi-aș bate capul, e clar că atât se poate, gândesc cu c#*#^, aia e capacitatea lor maximă, nu îi schimbi. Ăștia-s ăia de-și caftesc nevestele, «că știu ele ce vor face» sau care-și ard copiii cu câte o palmă pe motiv «Păi, dacp nu asculta!».

Nu ăștia mă șochează, ci femeile. Foarte multe consideră că «aia și-o cere», «dă-o dreaq de panaramă!», «borfette, așa meriti» etc… Femei care știu că altă femeie a fost bătută, iar ele, în loc să empatizeze cu ea, se bucură. Asta mă sperie”, a scris Șerban Huidu pe site-ul cronicipebune.ro.

Șerban Huidu, despre bărbații care agresează femeile

Cum a început întregul scandal? Ei bine, se pare că frumoasa Laurette a a pus la cale o întâlnire amoroasă cu un misterios afacerist, cu care a întreținut relații intime în camera unui hotel de lux din București, pentru un tarif de 5000 de euro.

Bărbatul nu a fost satisfăcut de partida de amor și i-a reproșat asta lui Laurette, oferindu-i numai 300 de euro, moment în care a început scandalul. Vedeta susține că acesta a agresat-o fizic și ar fi încercat să abuzeze de ea, în timp ce declarația bărbatului spune exact opusul, anume că mulatra l-ar fi lovit cu cotul în gură.

Șerban Huidu i-a luat apărarea vedetei de televiziune, manifestându-și disprețul față de bărbații care lovesc o femeie.

„Prostituție a existat și va exista cât e lumea. Nu spun că Laurette e prostituată, nu am niciun fel de dovezi. Dar chiar dacă ar fi fost, chiar dacă ar fi fost bătută o prostituată, cum dreaq să te bucuri de asta? Cum naiba să spui că e vina ei când o rupe în bătaie o matahală? Dragi femei, ce mama mă-sii detineți în loc de inimă?

Cât despre gibonii care își încearcă puterea pumnului pe femei, mai am un singur dor: să vă văd pe toți, vreo zece ani, lângă Liviu Dragnea, să îi cântați la muzicuță și să vă dați la moaca între voi”, a completat Huidu, conform sursei citate.

The post Șerban Huidu, mesaj tranșant după scandalul în care a fost implicată Laurette. Ce l-a deranjat appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă