Septimiu Bourceanu, președintele PNL pe municipiul Constanța, precizări despre mesajul ”discret” privind dovedirea votului pro-Cîțu: ”Acuzația este ridicolă. De ce sunt eu ținta? Pentru că am avut o poziție asumată”

1 lună in urmă 20

Septimiu Bourceanu, președintele interimar al filialei municipale a PNL Constanța, a reacționat, sâmbătă, printr-un mesaj publicat pe Facebook, în urma apariției în spațiul public a unei capturi foto în care era menționat numele ”Septimiu”:

  • „Se iese ușor din cabine, în grupuri compacte, cu buletinul deschis o treime. După ce ați încercuit Cîțu și îl arătati ușor către Septimiu”, este mesajul care a circulat în spațiul public.

Septimiu Bourceanu a reacționat spunând că ”acuzația este ridicolă” și a fost transformat ”într-o țintă” pentru că ”a avut o poziție asumată și nu s-a ferit să spună lucruri care au deranjat”.

Bourceanu a subliniat că Organizația Județeană PNL Constanța s-a comportat ”exemplar” în campania electorală, fiind echidistantă și respectând statutul partidului pentru a acorda șanse egale ambilor candidați.

  • ”Organizația Județeană PNL Constanța s-a comportat exemplar în această campanie electorală interna care a precedat congresul de astăzi. Eu și colegii mei am reușit să fim echidistanți, am respectat punct cu punct statutul partidului și am acordat șanse egale ambilor candidați. Tocmai de aceea consider că acuzația care mi se aduce este ridicolă și are ca scop demobilizarea celorlalte organizații și redirecționarea votului către un anume candidat. De ce sunt eu ținta? Pentru că am avut o poziție asumată și nu m-am ferit să spun lucruri care au deranjat. #septimiu

Citește și FOTO Mesaj cu directiva „discret” în tabăra Cîțu, pentru ca delegații să-și dovedească votul: „Se iese ușor din cabine, în grupuri compacte, cu buletinul deschis o treime”

sursa foto: Facebook/ Septimiu Bourceanu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă