Sepsi Sfântu Gheorghe își aduce un atacant care a evoluat la FCSB! Gigi Becali l-a făcut derbedeu și vagabond pentru un gest din afara stadionului

2 săptămâni in urmă 15

Echipa de fotbal Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat luni că a obţinut serviciile înaintașului Alexandru Tudorie, ultima dată component al echipei Arsenal Tula.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract pe un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire.

Alexandru Tudorie a jucat ultima dată la Arsenal Tula (Rusia), dar a mai evoluat în carieră şi la echipele Universitatea Craiova, FC Voluntari, FCSB şi Oţelul Galaţi.

Sepsi Sfântu Gheorghe își aduce un atacant care a evoluat la FCSB! A fost calalogat derbedeu și vagabond de Gigi Becali

Site-ul Transfermarkt îi oferă lui Tudorie o cotă de piață de 400.000 de euro.

Alexandru Tudorie s-a despărțit de CS Universitatea Craiova în vara anului trecut, după ce a fost împrumutat pentru un sezon de la formaţia Arsenal Tula, din Rusia. În tricoul alb-albastru, atacantul de 25 de ani a evoluat în 21 de partide şi a marcat 4 goluri, dar nu i-a convins pe oficialii din Bănie să-i activeze opţiunea de transfer definitiv.

De ce l-a făcut în toate felurile Gigi Becali în 2015?

În 2015 și-ar fi bătut partenera, enervându-l la culme pe Gigi Becali pe când acesta evolua la FCSB.

„Eu nu sunt educator şi nu fac şcoală de educaţie. Noi suntem club sportiv şi se joacă fotbal. Acolo se antrenează bine. E adevărat că este un contract de ordine interioară şi poate fi amendat.

Ce a făcut el, de a bătut-o pe fata aia, el trebuie să răspundă în faţa legii. Dacă a făcut asta, el fotbalist nu va fi, pentru că el e un vagabond. Ca să îi dai o palmă unei fete, nu un pumn sau îi rupi piciorul, eşti un vagabond şi un vagabond nu ajunge în fotbal.

Poate avea talent şi să se piardă repede. Cum să loveşti o fată la 20 de ani? E un derbedeu. Eu nu am ce să îi fac, dar legea, procurorii, puşcărie”, spunea, Gigi Becali, la acea vreme.

The post Sepsi Sfântu Gheorghe își aduce un atacant care a evoluat la FCSB! Gigi Becali l-a făcut derbedeu și vagabond pentru un gest din afara stadionului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă