Sepsi îl face praf pe Bouhenna după ce a semnat cu CFR Cluj: neserios, mincinos, dubios

1 săptămână in urmă 17

  • UCL: Chelsea - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Poli Iași - Dinamo, miercuri, 16:30, Digi Sport 1

Imaginea fotbalistului este făcută ţăndări de Attila Hadnagy, directorul sportiv al celor de la Sepsi.

Conducerea îl acuză pe fundaşul central, care era şi unul dintre căpitanii echipei, că i-a minţit pe cei de la echipă că se mai gândeşte dacă să rămână la Sf. Gheorghe când el deja semnase cu CFR Cluj.

Dând filmul înapoi, impresia lor este mai veche pentru că jucătorul a şi fost scos din lot înainte meciului cu CFR Cluj, deşi la momentul respectiv nu se ştia că a semnat cu echipa condusă de Marian Copilu.

Bouhenna este făcut mincinos, dubios şi neserios de cei de la Sepsi

Cred că a semnat cu CFR nu acum, nici în urmă cu 2-3 săptămâni, ci din decembrie sau ianuarie 2021. Așa cred eu. Acum pot să mă gândesc la acel roșu pe care l-a luat? Pot! Nu-l acuz, dar am dreptul să fiu suspicios.

Avea galben, la pauză Leo, care avea Covid-19, a discutat cu el la telefon, i-a spus să fie atent! Ce a făcut el? Exact pe dos! A intrat cu două picioare, să fie sigur că ia roșu. Plus că nu avea ce căuta în acel loc, pe partea stângă”, a spus pentru GSP.ro Attila Hadnagy. 

Foarte dubios ni s-a părut acel episod. Am tăcut, dar ne-a lăsat un gust amar. Acum că vedem că se confirmă tot ce gândeam, ne dezamăgește crunt.

Dacă mergea la FCSB sau Craiova chiar tăceam. Uite, înaintea meciului cu CFR din play-off, când a aflat că e în afara lotului, s-a dus glonț la Leo. Era și mincinos! De ce nu a venit să ne spună că a semnat? El cerea explicații de ce nu e în lot”, a mai spus oficialul lui Sepsi.

Sepsi vrea să-l trimită la plimbare pe Bouhenna după ce a semnat cu CFR Cluj

Așa neserios? Să pleci pe furiș? Pentru acest comportament va fi în afara lotului. Ba chiar ne gândim să-i dăm banii și să plece. Să nu ne mai încurce nici el pe noi, nici noi pe el. Ce sens are? Nu mai are rost să-l ținem.

Ne-a mințit. Am un mare semn de întrebare pentru ce a făcut la acel meci cu CFR. Am voie să am suspiciuni! A fost dubios. Să fie sănătos! Noi aici nu avem nevoie de astfel de caractere", a încheiat Hadnagy "rechizitoriul" la adresa fotbalistului care e de doi ani la Sepsi.

Bouhenna a recunoscut că a semnat cu CFR Cluj după ce a fost scos din lotul lui Sepsi

Rachid Bouhenna (29 de ani) a fost transferat de Sepsi, în vara lui 2019, de la Dundee United FC

Într-adevăr, am semnat cu CFR Cluj, tripla campioană a României în ultimii trei ani. Am avut o perioadă foarte bună, aici, în România.

A existat interes pentru mine din partea a trei cluburi românești, dar am optat până la urmă pentru Cluj, pentru că este un proiect incitant acolo”, a spus Bouhenna pe 2 mai 2021.

Etichete: rachid bouhenna , transfer rachid bouhenna , rachid bouhenna cfr cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă