Sepsi, atacată de o rivală din play-off: „Dacă adversarii ar intra ca ei, la fiecare meci s-ar rupe picioarele”

2 săptămâni in urmă 10

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021, 10:57 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 11:31

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, critică agresivitatea jucătorilor de la Sepsi, una dintre rivalele sale din play-off.

Primul meci din play-off al covăsnenilor, cu Craiova (scor 0-0), a fost extrem de dur. Oltenii i-au pierdut pe Ștefan Baiaram și Alexandru Cicâldău, ambii accidentați după intrări dure ale adversarilor. Valeriu Iftime laudă echipa lui Leo Grozavu pentru jocul prestat, spune că este o echipă foarte greu de bătut, dar o critică pentru agresivitatea jucătorilor.

Valeriu Iftime: „Doar CFR Cluj o poate bate pe Sepsi”

„Sepsi e o echipă ambițioasă, foarte bună în ultimul timp. Doar CFR o poate bate, cred că nici FCSB nu o poate bate. Sunt foarte răi, nu poți trece de ei. Cu un arbitraj corect i-ar mai scoate din decor, sunt multe intrări la limita regulamentului și mulți jucători de-ai noștri, mai ales cei străini, cumva nu își mai riscă picioarele. Am văzut intrări din astea «care pe care». Dacă adversarul ar intra cu aceeași intensitate ca cei de la Sepsi, cred că la fiecare meci s-ar rupe picioarele”, a spus Iftime la Pro X. 

 GSP a aflat rezultatul radiografiei lui Baiaram

Craiova - Sepsi

Oltenii s-au temut de ce e mai rău, după accidentarea din meciul cu Sepsi: GSP a aflat rezultatul radiografiei lui Baiaram

Cei de la Sepsi au fost acuzați pentru jocul agresiv și după meciul cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, scor 1-1. 

Clasamentul play-off Liga 1:

Mai multe știri din Liga 1:

Valeriu Iftime ripostează: „Cei care ne suspectează de prietenie cu FCSB sunt «depășiți»” + Are o favorită surpriză la titlu!

Ilie Poenaru, mesaj războinic pentru FCSB înainte de play-off: „Doar asta aud de doi ani! O să se termine cu aceste lucruri”

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă