Sepsi – Astra, de la ora 12:30, Live Video Online, în etapa a 18-a din Liga 1 | Tamas debutează ca titular la Sepsi! ECHIPELE DE START

1 lună in urmă 1

Sepsi Sfântu Gheorghe și Astra Giurgiu se întâlnesc sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 12:30, în cadrul etapei cu numărul 18 din Liga 1.

Partida va fi transmisă în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport, dar și în format LIVE TEXT pe ProSport.ro. De asemenea, poate fi vizionată Live Video Online AICI.

LIVE de la 12:30: Sepsi – Astra

ECHIPELE DE START:

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Tincu, B. Mitrea, Csiszer – Kovacs, Vașvari, Fofana, Tortella – Șafranko, N. Tamas
Rezerve: J. Fernandez, Dumitrescu, Dumiter, Markovic, Purece, Aganovic, Bajrovic, Păun, Dragomir
Absenți: I. Fulop (accidentați), Ștefănescu, Achahbar, Golofca, Petrila, L. Fulop, Fl. Ștefan, Nouvier, Gal-Andrezly (Covid-19), Bouhenna (suspendat)
Antrenor: Leo Grozavu

Astra: M. Popa – De Sousa, Graovac, Găman, David Bruno – Crepulja – Stahl, Răduț, Canadija, V. Gheorghe – Montini
Rezerve: Boloboașă, Merloi, Riza, Balaure, Wutrich, Dr. Gheorghe, Budescu, Boe-Kane, Șerban
Absenți: Lazar (accidentat), Fatai, Takayuki, Al. Ioniță II (contracte suspendate)
Antrenor: Eugen Neagoe

Stadion: Municipal, Sfântu Gheorghe
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova); Asistenți: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava) și Artene Ovidiu (Vaslui)


Înaintea acestei întâlniri, Sepsi ocupă locul 4 în clasament, cu 28 de puncte, după cele 17 etape disputate. Covăsnenii lui Leo Grozavu vin după două egaluri și o înfrângere în fața campioanei CFR Cluj.

Antrenorul lui Sepsi are probleme de lot pentru această partidă, din cauza infectărilor cu COVID-19 și a accidentărilor.

De cealaltă parte, Astra Giurgiu ocupă locul 12, cu 17 puncte, după tot atâtea meciuri jucate. În cazul unei victorii, giurgiuvenii vor egala la puncte, cel puțin pentru moment, echipa de pe locul 10, Gaz Metan Mediaș.

În etapa precedentă, Astra l-a pierdut pe portarul David Lazar, care s-a accidentat după o degajare pe terenul înghețat de la Giurgiu.

The post Sepsi – Astra, de la ora 12:30, Live Video Online, în etapa a 18-a din Liga 1 | Tamas debutează ca titular la Sepsi! ECHIPELE DE START appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă