Sepsi - Astra 4-1. Mihai Răduț surprinde, după ce echipa sa a fost "demolată" de covăsneni: "Nu ne-au pus mari probleme"

1 lună in urmă 17

Liga 1: Universitatea Craiova - Viitorul, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Astra, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Sepsi, fără gol marcat în 2021 până la acest meci, a recuperat terenul pierdut și a marcat de cinci ori în partida cu Astra, una dintre reușite fiind în proprie poartă. Fără Constantin Budescu, lăsat pe banca de rezerve de Eugen Neagoe, giurgiuvenii nu au reușit să dea replica, dar, la finalul jocului, Mihai Răduț a surprins, nerecunoscând superioritatea gazdelor.

Mihai Răduț, după Sepsi - Astra 4-1: "Ca joc, nu ne-au pus mari probleme"

"Un rezultat dureros. Am venit cu optimism pentru a scoate puncte la Sepsi, mai ales că au avut probleme de lot. Cred că am încercat să stăm mai sus, să încercăm să avem posesia, dar, după un început bun, echilibrat, a venit primul gol şi, după aceea, a fost o înşiruire de greşeli ale noastre. A fost 3-0 la pauză pe trei pase lungi ale lor. Nu mi-a fost mai greu fără Budescu.

Asta a fost strategia noastră astăzi. Ca joc, nu ne-au pus mari probleme. Dar au fost pasele în spatele apărării care au dus la acel rezultat de 3-0 la pauză. Avem patru zile să ne punem pe picioare, să mergem cu un moral bun la Cluj. Trebuie să ne revenim, doar noi putem face acest lucru şi sper să obţinem un rezultat favorabil acolo", a spus mijlocaşul ofensiv al Astrei.

VIDEO Rezumat Sepsi - Astra 4-1

Etichete: mihai radut , etapa 18 liga 1 , sepsi astra
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă