Sepsi are casă nouă! Cornel Șfaițer, detalii despre inaugurarea noului stadion

1 săptămână in urmă 20

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Covăsnenii vor juca partida cu FC Voluntari pe noua arenă care nu a fost încă inaugurată oficial.

Sepsi are casă nouă! Cornel Șfaițer, detalii despre inaugurarea noului stadion

Într-o intervenție la Liga DigiSport, Cornel Șaițer a dezvăluit că noul stadion este pregătit și au mai rămas doar câteva finisaje care vor fi gata până la meciul cu FC Voluntari.

Galerie Foto

Inaugurarea oficială ar fi trebuit să aibă loc la data de 8 octombrie, însă a fost amânată de conducerea lui Sepsi din cauza pandemiei. Cornel Șfaițer a declarat că vor lua în considerare o dată ulterioară la care speră că tribunele vor putea fi umplute.

Hai în Digi Online să-l vezi pe Howard Greenberg, unul dintre cei mai vicleni, bizari și temători avocați ai apărării penale din New York. Azi de la 21:50, numai pe Digi Life!

Deocamdată, președintele lui Sepsi a mărturisit că speră că jucătorii să fie motivați de noile condiții și să reușească un meci bun cu Voluntari.

Ne-am mutat în case noi, treabă mai avem până în ultima clipă. Suntem pe drumul cel bun, mai sunt câteva finisaje, dar până la meciul cu Voluntari vor fi gata. Stadionul e gata, asta e important. Băieții vor face ultimul antrenament pe noua arenă. Vom avea antrenor nou, arenă nouă și un adversar incomod, Voluntari.

La acest joc, sunt sigur că stadionul era plin dacă nu eram conditionați de alerta asta. Va fi la 50%. S-a gestionat bine situația în Covasna. Nu va fi o inaugurare oficială. Era programată pe 8 octombrie, dar a fost amânată și vom stabili o dată în viitor. Nu ne-am decis încă Important este să fim sănătoși și să avem parte de un eveniment ca atare.

E un stadion frumos, un stadion cu de toate, UEFA 4. E plăcut. Ceea ce veți vedea e cam ce are nevoie majoritatea echipelor. E un gazon care va arăta bine. Au fost mici probleme când au fost temperaturi ridicate, dar s-au remediat. Este un gazon hibrid, excelent, care și în perioada iernii va arăta bine.

Ne doream să avem o inaugurare cu stadion arhiplin, dar, din păcate, asta este situația

Am discutat despre lot. Este mulțumit. Momentan trebuie să continuăm în formula asta. Au mai revenit jucătorii accidentați, dar mai avem încă probleme. Important este că are cu ce pregăti meciurile următoare”, a declarat Cornel Șfaițer la Liga DigiSport.

Etichete: liga 1 , stadion , voluntari , sepsi sf gheorghe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă