SENZAȚIONAL! Polițiștii români, pe prima pagină a unei publicații din Anglia

1 lună in urmă 14

 IPJ Galaţi Poliţişti din Matca, într-o publicaţie din Marea Britanie, sursa: IPJ Galaţi

Într-un articol apărut într-o publicaţie din Marea Britanie, este relatată povestea unui britanic care a reuşit, cu ajutorul poliţiştilor din comuna Matca, judeţul Galaţi, să-şi recupereze motocicleta sustrasă din garajul locuinţei sale, din Anglia.

JOI, 04 NOIEMBRIE 2021, 20:27

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

Cetăţeanul britanic s-a prezentat luna trecută la sediul Postului de Poliţie Matca, judeţul Galaţi, povestindu-le poliţiştilor despre incidentul petrecut în anul 2020 şi prezentându-le reclamaţia depusă la autorităţile britanice, scrie agerpres.

Bărbatul a relatat că a găsit pe un site de vânzări un anunţ în care o persoană vindea o motocicletă identică cu cea sustrasă, anunţul provenind din zona municipiului Tecuci.  

În urma cerctărilor, poliţiştii Postului de Poliţie Matca au stabilit că motocicleta se află la locuinţa unui bărbat, de 28 de ani, din localitate. 

Acesta le-a povestit oamenilor legii, că ar fi achiziţionat-o în cursul anului 2020, din târgul auto, de pe raza municipiului Focşani, de la o persoană necunoscută, căreia i-ar fi plătit suma de 2.000 de euro şi cu care nu ar fi încheiat niciun act de vânzare–cumpărare.  

Poliţiştii au ridicat motocicleta, care s-a dovedit a fi cea sustrasă din Anglia. 

Ei au înapoiat-o proprietarului, urmând ca cercetările să stabilească modul în care vehiculul a ajuns în posesia românului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă