Senzațional! Cum a reușit o pisică să inunde toată casa stăpânului său, în doar 30 de minute

4 luni in urmă 13

O pisică a reușit să inunde baia casei în care trăiește în doar jumătate de oră, timp în care stăpânul ei, care lucra de acasă, a plecat să-și cumpere mâncare. Pagubele sunt însemnate.

O pisică buclucașă. I-au trebuit 30 de minute ca să inunde casa stăpânului

Jasmin Stork, în vârstă de 26 de ani, s-a întors acasă și și-a găsit baia complet inundată. Pagubele locuinței sale din Kingston-upon-Hull, Marea Britanie, sunt însemnate, pentru că apa a curs de la etaj până jos, în sufragerie, iar parchetul este compromis. Stăpânul felinei nu este șocat de întâmplare, căci, cu numai câteva zile înainte, el își filmare animalul de companie, pe nume Amber, în timp ce o învăța să ridice clapeta bateriei de la chiuvetă, amuzându-se de apa care curge neîncetat.

De această dată, a reușit să acopere și evacuarea, așa încât apa din chiuvetă s-a revărsat pe podea, potrivit The Sun. Întâmplarea a avut loc pe 7 octombrie, când tânărul a lipsit o jumătate de oră de acasă. Ulterior, s-a întrebat ce s-ar fi întâmplat dacă lipsea câteva ore sau, mai rău, toată ziua.

„Mi-am dat seama ce s-a întâmplat imediat ce am pășit în sufragerie. Am fugit sus în baie și am găsit chiuveta plină, cu apa care s revărsa pretutindeni. Amber era în ușa bucătăriei, jucându-se cu lăbuțele în apă. Se distra de minune și nu avea nicio remușcare” a spus Jasmin, coordonator de proiect la o firmă.

VIDEO, AICI!

Stăpânul a învățat-o să umble la chiuvetă 

El a povestit că încă mai are obiecte la uscat, asfel că nu poate evalua valoarea stricăciunilor. Cert este că parchetul din sufragerie trebuie înlocuit. Tavanul, în schimb, nu s-a prăbușit, pentru că podeaua casei vechi este din scândură și apa și-a făcut loc ușor printre crăpături.

Senzațional! Cum a reușit o pisică să inunde toată casa stăpânului său, în doar 30 de minute Pisica Amber

Amber învățase cu o săptămâna înainte să pornească apa. Stăpânul ei povestea că a mai fost un episod în care a găsit apa curgând în baie, dar scurgerea chiuvetei nu era blocată, prin urmare nu s-a produs niciun incident. Și-a dat seama cu greu că vinovata e pisica, apoi s-a amuzat.

A doua zi, a prins-o jucându-se cu dopul de la chiuvetă, fără să realizeze că, în viitorul apropiat, micul suflet i-ar putea inunda casa. Acum face eforturi pentru a închide mereu ușa de la baie în urma sa, mai ales înainte de a pleca de acasă, timp în care pisica rămâne singură.

The post Senzațional! Cum a reușit o pisică să inunde toată casa stăpânului său, în doar 30 de minute appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă