"Sensei" Cosmin Olăroiu. "Jose Mourinho al Asiei" ia lecții de arte marțiale în Emiratele Arabe Unite

1 lună in urmă 2

Liga 1: FC Botoșani - FC Viitorul, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Campion al Chinei cu Jiangsu, formație care s-a și desființat între timp, Cosmin Olăroiu nu se grăbește să înceapă o nouă aventură în antrenorat. "Oli", unul dintre favoriții suporterilor pentru preluarea băncii tehnice a echipei naționale, își petrece timpul liber în Emirate, unde a luat lecții de arte marțiale de la un maestru în Jiu-jitsu Brazilian.

Cosmin Olăroiu ia lecții de arte marțiale în Emiratele Arabe Unite

Raphael Barbosa, un brazilian care predă secretele artelor marțiale în EAU, a postat o fotografie cu tehnicianul român, alături de care s-a bucurat de o sesiune de antrenamente. "După un antrenament privat de Jiu-jitsu Brazilian alături de unul dintre cei mai antrenori din lume, Cosmin Olăroiu. Dacă vă place fotbalul, probabil îl cunoașteți", a scris Raphael Barbosa pe contul său de Instagram.

La Jiangsu Suning, Olăroiu l-a avut sub comandă pe Eder, fostul atacant al lui Inter și al naționalei Italiei. Fotbalistul născut în Brazilia a avut un discurs laudativ la adresa românului, comparându-l cu Jose Mourinho.

"Diferența față de fotbalul european este probabil reprezentată de vizibilitate, pentru că în Italia poți vedea toate meciurile. În China, mai puțin. De asemenea, la Jiangsu m-am antrenat mai bine. Cosmin Olăroiu, antrenorul, era considerat Jose Mourinho al Asiei. Nivelul antrenamentelor era unul excelent. În Italia alergam 12,5 kilometri. În China, aproximativ la fel", a spus Eder, citat de fcinternews.it.

Etichete: cosmin olaroiu , cosmin olaroiu arte martiale , cosmin olaroiu jiu-jitsu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă