Senatul si-a redeschis pagina de Facebook, dupa trei ani de inactivitate

1 lună in urmă 1

Pagina de Facebook a Senatului a fost redeschisa, dupa ce a fost "abandonata" in anul 2017, postarile de pe reteaua de socializare urmand sa fie dedicate transparentizarii activitatii institutiei si a procesului legislativ.

"Stimata audienta, Pagina oficiala a Senatului Romaniei se redeschide dupa 3 ani de inactivitate. Este o realitate faptul ca procesul birocratic al institutiei nu s-a aliniat noilor reguli implementate de Facebook. Pagina institutiei a fost lansata in 2013 si abandonata in 2017, astfel incat normele de siguranta privind proprietatea paginii nu au fost actualizate. Deblocarea ei a fost conditionata fie de un act de identitate al unei persoane, fie de un certificat de inregistrare care sa ateste existenta unei companii.

Dupa cum stim, Senatul Romaniei nu se incadreaza la niciun criteriu mentionat anterior. Cu toate acestea, demersul nostru inaintat catre Facebook incepand cu 23 decembrie 2020 a avut succes, pagina fiind redeschisa. Postarile vor fi dedicate transparentizarii activitatii institutiei si a procesului legislativ", au transmis reprezentantii forului legislativ intr-o prima postare.

Ei ii indeamna pe cetateni sa trimita sugestii in ceea ce priveste informatiile despre institutie pe care le considera utile si pe care ar dori sa le afle.

Mai puteti citi

Marturia cutremuratoare a medicului de la Matei Bals care a spart geamurile pentru a ajunge la pacienti: "Ardeau de vii si strigau dupa ajutor!"Metoda neobisnuita folosita de o femeie pentru a-i distrage atentia unui hot: i-a facut sex oral pana la venirea politistilorINTERVIU Cum a ajuns Romania de la "ciuma Europei" la una din putinele tari in care numarul cazurilor de COVID e in scadere. Explicatiile unui expert in sanatate publicaFenomenul Maldive: Cum au ajuns excursiile exotice mai ieftine decat o vacanta in RomaniaEXCLUSIV Ce investitie uriasa face Simona Halep in zona exclusivista a Marii Negre
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă