Senatul a cerut Ministerului Sănătății și DSP să verifice dacă adeverința medicală care o scutește pe senatoarea Șoșoacă (AUR) de purtarea măștii de protecție

2 luni in urmă 41

Senatul României a trimis astăzi două adrese către Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică prin care le cere celor două instituții să verifice dacă scutirea primită de Diana Șoșoacă de la medicul de familie pentru purtarea măștii de protecție respectă legea, au declarat pentru G4Media.ro surse parlamentare.

Cele două adrese au fost trimise de Laura Scântei, președintele Comisiei de validare din Senat, după ce Șoșoacă a fost singurul senator care a refuzat să poarte masca de protecție.

Cele două adrese sunt însoțite de adeverința primită de Șoșoacă de la medicul de familie, iar Senatul cere ministerului și DSP să verifice dacă bolile invocate de senatoarea AUR justifică nepurtarea măștii.

Liderii AUR s-au remarcat încă din primăvară prin respingerea purtării măștii sanitare, iar imaginile postate pe pagina de Facebook a partidului îi arată pe parlamentari călătorind fără măști spre sediul legislativului într-un autobuz.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă