Senatoarea protestatară, scandal în plenul Parlamentului: Educația sexuală a scos-o din sărite pe Diana Șoșoacă

2 luni in urmă 1

Diana ȘoșoacăDiana Șoșoacă

Scandal în Parlament provocat de senatoarea protestatară. Diana Șoșoacă a folosit un limbaj controversat când a vorbit despre legea Educației Sexuale, retrimise de Klaus Iohannis la reexaminare. PSD și AUR se împotrivesc modificărilor cerute de președinte. 

MIERCURI, 03 FEBRUARIE 2021, 15:08

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

”Discutăm despre educatie sexuala. S-a gandit cineva vreodata sa se uite la standardele pentru educatia sexuala in Europa? Exista un document. Bucuria si placerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie. Dreptul de a explora identitatile de gen la 0-4 ani, asta vreti sa faceti prin trimiterea la comisii? Descoperirea corpului si a propriilor organe genitale, sentimente sexuale, excitarea ca parte a tuturor sentimentelor umane, acestea ar trebui sa fie sentimente pozitive, nu trbuie sa includa constrangerea sau ofensa, mergem mai departe la 6-9 ani - sexul inclusiv pe internet, autostimularea”, a spus Diana Șoșoacă în plen.

Președintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea proiectului precizând că nu definește noțiunea de „educație sanitară”. Potrivit șefului statului legea, în forma actuală, îngreunează accesul elevilor la informații privind educația sexuală. Ba mai mult senatoarea Diana Șoșoacă a încercat să își convingă colegii folosind un limbaj controversat. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă