Senatoarea Diana Sosoaca, exclusa din AUR

2 luni in urmă 4

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR. Informatia a fost confirmata de deputatul AUR Dan Tanasa, la B1 TV.

Decizia a fost luata dupa ce senatoarea a fost protagonista mai multor scandaluri, fara a tine cont de strategia formatiunii politice. "Din pacate, este adevarat. Regret pentru ca e un avocat respectat, are si dansa publicul ei care o sustine si era bine sa avem o colaborare. Dar cand ai intrat in Parlament, trebuie sa respecti regulile", a declarat Dan Tanasa.

"Din punctul meu de vedere, un senator nu are ce sa caute la o petrecere cu lautari si sa transmita live-uri pe Facebook (...) Nu este dispusa sa respecte anumite reguli pe care trebuie sa le respecte orice demnitar roman. Este un om deosebit, care a dovedit implicare, dar trebuie sa se respecte niste reguli, in special de catre parlamentarii AUR, care au propus o altfel de politica. Dansa a fost destul de refractara la propunerile care i s-au facut", a mai declarat deputatul Dan Tanasa.

Stire in curs de actualizare

CITESTE SI:

Riscurile pensionarii si cum le previi: Traiesti mai mult decat pensia privataPovestea trista a celui mai vechi roman din paradisul insulelor Canare. "Tata nu mi-a reprosat niciodata ceea ce s-a intamplat"Un procuror de la Sectia Speciala cere renumararea voturilor de la alegerile locale din Sectorul 1, castigate de Clotilde ArmandVioleta Alexandru publica o lista cu peste 50 de sporuri. Bugetari cu spor de consemn la domiciliuCrescuta cu inghetata si nu o suporta pe Simona Halep inca de mica. Povestea Soranei Cirstea, romanca care a socat tenisul mondial cu gesturile sale
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă