Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din Partidul AUR de către Claudiu Târziu și Sorin Lavric / Deputatul Dan Tănasă: E o decizie luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului

2 luni in urmă 1

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă miercuri din Partidul AUR, pe listele căruia a intrat în Parlament, potrivit unui anunț transmis G4Media.ro de biroul de presă al formațiunii.

”Decizia a fost luată de senatorii Claudiu Târziu și Sorin Lavric și este susținută de forurile de conducere ale partidului”, a mai precizat biroul de presă, fără a oferi alte informații.

Surse din cadrul AUR au explicat pentru G4Media.ro că Șoșoacă a fost exclusă pentru indisciplină.

Potrivit acestora, unul dintre motive a fost inclusiv participarea senatoarei Șoșoacă, vineri seară, la o petrecere aniversară organizată într-un local unde nu era respectată distanțarea socială. Invitații se țineau în brațe și cântau, în același timp, la un singur microfon.

Citește integral: VIDEO Diana Șoșoacă, karaoke la o petrecere cu ”dedicații” incoerente pentru Iohannis și Arafat: Părăsește România, că-ți cade fudulia/ Neamul românesc e forte, noi suntem români, noi suntem aici pe veci stăpâni

Deputatul AUR Dan Tanasă a explicat că decizia a fost luată „la capătul unui lung şir de întâmplări” şi că orice membru al formaţiunii trebuie să respecte statutul partidului precum şi cel de demnitar al statului român, potrivit News.ro.

”Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri. E o decizie luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului şi reguli pe care trebuie să le respecte orice demnitar al statului român”, a declarat Dan Tanasă miercuri după-amiază, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Întrebat despre reacţia Dianei Şoşoacă la această decizie a AUR, Tanasă a răspuns: „Nu ştiu care este reacţia domniei sale, dar doamna Şoşoacă ştie foarte bine, i s-a comunicat în repetate rânduri că trebuie să respecte un anumit statut, şi statutul de membru al Alianţei pentru Unirea Românilor şi statutul de demnitar al statului român, iar dânsa a fost în permanenţă extrem de refractară la sugestiile care i s-au făcut”.

Citește și: VIDEO Primele fisuri în AUR: Diana Șoșoacă și George Simion, proteste separate / Simion: Nu există tensiuni, dar dacă există trădători mai bine să apară acum

Sursa foto: Inquam Photos/ Autor: George Călin

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă