Senatoarea AUR Diana Șoșoacă, despre cel mai greu moment din viața ei: ”Mi s-a spus că ori mor eu, ori moare el”

1 lună in urmă 1

Diana Șoșoacă, 45 de ani, a povestit, într-un interviu acordat postului România TV și difuza joi, 28 ianuarie, care au fost cele mai grele momente din viața ei. Senatoarea AUR a explicat momentele dramatice prin care a trecut la nașterea fiului ei.

”Au fost complicații mari. Medicii chiar m-au pus să aleg: ”Ori mori tu, ori moare copilul!”. Fără discuție, nu mai puteam trăi dacă fiul meu ar fi pierit. Așa că le-am zis doctorilor să facă orice pentru a-l salva pe el”, a spus Diana Șoșoacă.

Politicianul spune că a fost asistată la naștere, până la urmă, chiar de mama ei, care este medic ginecolog: ”Mi-a zis că, dacă se întâmplă ceva, măcar să știu că a fost din mâna ei și să nu fac acuzații încoace și încolo. S-a întâmplat un miracol și am fost bine amândoi, și eu, și Andrei”.

Andrei, fiul senatoarei dintr-un mariaj anterior, are acum 19 ani.

Diana Iovanovici Șoșoacă se află la a treia căsătorie și a mărturisit, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, că este ”insuportabilă și autoritară”. Soțul ei este chimist, a lucrat 18 ani la Combinatul Oltchim.

”Coup de foudre” cu actulul soț

Parlamentara Alianței pentru Unirea României s-a căsătorit foarte rapid cu actualul soț pe care l-a cunoscut în casa unui jurnalist al cărui nume nu a vrut să-l dezvăluie. ”M-a cerut de soție în două săptămâni. A fost coup de foudre”, a povestiy Diana Șoșoacă.

Diana și Silvestru Șoșoacă au o fetiță.

”Mereu râd când văd ce glume se fac pe seama mea. Era una la care am râs foarte mult, zicea cineva pe internet că atunci când îi este foarte greu să se gândescă totuși că Diana Șoșoacă are un soț. Ne-am cunoscut acasă la un ziarist. Dezbăteam diverse teme legate de legislație și, la un moment dat cineva l-a jignit, a folosit niște invective, iar eu i-am luat apărarea imediat”, a mai spus Șoșoacă.

”Doamna de fier” a României

Totodată, Șoșoacă spune că părinții ei sunt plecați în Franța. Mama ei este medic ginecolog – ”am fost emoționată când, fără să mă anunțe, a venit în țară în ziua în care am depus jurământul”, iar tatăl are probleme de sănătate care nu-i permit să se deplaseze.

Eu sunt pâinea lui Dumnezeu. Toate până când observ o încălcare de drepturi sau libertăți. Chiar mă întreba o jurnalistă după ce am devenit parlamentar, dacă o să rămân la fel de vehementă. I-am zis că până atunci chiar am fost fată bună, de treabă. Chiar mă regăsesc foare bine în descrierea Adrianei Bahmuțeanu, care mi-a spus doamna de fier a României. 

Diana Șoșoacă, la România TV:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă