Semnul zodiacal cu care vei avea cea mai bună partidă de amor

2 săptămâni in urmă 10

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 11:56

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Așa cum fiecare persoană este unică, la fel sunt și semnele zodiacale, mai ales când vine vorba de sex. Unele semne se bucură de jocul de rol, în timp ce altora le place clasic. Unii au nevoie de o sesiune lungă de încălzire, în timp ce unii sunt gata să facă sex imediat după un sărut.

Unele semne zodiacale de natură sexuală sunt cunoscute pentru că sunt grozave în pat, inclusiv Scorpion, Berbec, Leu, Balanță și Taur. Și multe dintre aceleași semne tind să fie puțin ciudate în pat. Nu ar trebui să fie prea surprinzător, nu? Nu se poate nega faptul că unele semne sunt doar mai atrase sexual unele de altele și există o chimie incontestabilă între anumite perechi: Berbec și Vărsător, Taur și Rac, Rac și Scorpion, Gemeni și Fecioară, Leu și Balanță, Capricorn și Taur și Gemeni și Balanță.

Din acest articol vei afla semnele zodiacale cu care ești cel mai compatibil sexual.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Stil sexual: pasional și nerăbdător și unul dintre cele trei semne de foc, Berbecii sunt iubitori care vor să se apuce de treabă. Nu vor să te inunde cu flori și romantism. Sunt actori, nu visători și preferă o distracție picantă și energică unei sesiuni de dragoste îndelungate. Atenție, berbecii sunt parteneri agresivi. Nu le place rutina. Berbecul devine neplăcut când este entuziasmat și surprins. Sexul programat îl plictisește de moarte.

Semne zodiacale compatibile sexual: Leu, Săgetător, Gemeni, Vărsător

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii vor să fie seduși încet. Acești iubiți senzuali se gândesc la deciziile lor, dar odată ce au decis că tu ești cel potrivit, te vor dori pe tine și numai pe tine. Îi place sexul, fără complicații, și are un libido care, odată dezlănțuit, îl folosește toată noaptea.

Semne zodiacale compatibile sexual: Fecioară, Capricorn, Rac, Scorpion, Pești

Citește continuarea pe tabu.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă