Semnal de alarmă tras la națională: „Dacă se retrage, ce punem în locul lui?”

1 lună in urmă 3

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021, 14:38 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 14:50

Marcel Pușcaș a vorbit despre ceea ce consideră a fi marea problemă a naționalelor de seniori și de tineret ale României.

Fostul candidat la președinția Federației Române de Fotbal spune că România are nevoie de un atacant și că de la naționala de tineret nu mai vine niciun vârf de perspectivă.

„Mutu și Marica au 60 de goluri pentru echipa națională. Iar atacanții de acum au 20 de goluri împreună, o treime din Mutu și Marica. Problema e că nu vine nimeni din urmă! Mă uit la echipa națională de tineret, anticamera primei reprezentative. Mutu e obligat să-l folosească pe Adi Petre... La tineret joci pentru a ajunge la naționala mare.

Ce punem la naționala mare? Dacă să lasă Keșeru maine ce punem în locul lui? De 5 ani avem regula U21, timp în care puteai să găsești un Havertz sau un Mbappe. Problema e la felul în care se lucrează La FRF sunt niște neexperimentați!. ”, a declarat Marcel Pușcaș la ProX.

VIDEO Răchită merge pe mâna lui Rădoi în continuare: „Haideți să-i dăm credit!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Mirel Rădoi, atacat din nou de omul care l-a comparat cu un lăutar: „Să-i dați să citească Baltagul!” + „FRF pare o școală de ucenici de zidărie”

Un fost internațional critică decizia lui Rădoi: „Pentru el nu e bine că a rămas!”

Playtech: Ce a putut să îi facă Simona Halep unei sportive! Dezvăluirea INCREDIBILĂ făcută de antrenorul rivalei. I-a făcut probleme GRAVE


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă