Semnal de alarmă după victoria României cu Macedonia de Nord: „Chiricheș e mână moartă! Ianis Hagi e supărat, are frustrări” | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 3

România a obținut trei puncte mari cu Macedonia de Nord (3-2), dar Mirel Rădoi are serioase bătăi de cap. Defensiva n-a funcționat așa cum trebuie, iar jurnalistul Decebal Rădulescu l-a desființat pe Vlad Chiricheș la ProSport Live.

Mai mult, Decebal Rădulescu a observat și gestul lui Ianis Hagi, supărat după golul de 3-2, în condițiile în care Mirel Rădoi n-a mizat de la bun început pe jucătorul lui Rangers.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Decebal Rădulescu: „Ianis Hagi are frustrări! Chiricheș este mână moartă!”

„Din nou mi-a ieșit cu Ianis Hagi. Cred că are și el niște frustrări, ați văzut gestul lui după gol. Acum, nu știu pentru cine. Probabil că s-a uitat și spre bancă. Asta chiar dacă s-a dus la Rădoi. Eu sunt convins că Ianis Hagi a fost supărat că n-a jucat din primul minut”, a spus jurnalistul Decebal Rădulescu, la ProSport Live.

Invitatul lui Victor Vrînceanu s-a lămurit în privința lui Vlad Chiricheș, care a avut din nou o evoluție nesigură în tricoul României.

„Chiricheș este mână moartă la echipa națională. În apărare am stat prost. Dacă punem în balanță meciul, o să vedem că ei au avut cinci ocazii clare”, a observat Decebal Rădulescu.

ECHIPELE DE START:

ROMÂNIA: Niță – Ov. Popescu, Chiricheș, Burcă, Bancu – Marin, Stanciu – Man, Fl. Tănase, Coman – Keșeru
REZERVE: Lazar, Radu, Mogoș, Toșca, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Maxim, Hagi, Bicfalvi, Mihăilă, Camora
SELECȚIONER: Mirel Rădoi (40 de ani)

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski – Bejtulai, Musliu, Ristevski – Ristovski, Nikolov, Bardhi, Alioski – Elmas – Pandev, Nestorovski
REZERVE: Bogatinov, Siskovski, Askovski, Ademi, Radeski, Trajkovski, Hasani, Ibraimi, Avramovski, Stojanovski, Velkoski, Spirovski
SELECȚIONER: Igor Angelovski (44 de ani)

The post Semnal de alarmă după victoria României cu Macedonia de Nord: „Chiricheș e mână moartă! Ianis Hagi e supărat, are frustrări” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă