Semifinalist de la Românii au Talent, prins drogat la volan. Radu Ștefan Simion are dosar penal

1 săptămână in urmă 14

Semifinalist de la Românii au Talent, prins drogat la volan. Este vorba despre Radu Ștefan Simion. Acesta a ajuns în semifinala sezonul 11 al show-ului Românii au Talent cu un număr de magie.

Semifinalist de la Românii au Talent, prins drogat la volan

Mentalistul Radu Ștefan Simion este cercetat penal, după ce a fost prins drogat la volan, în Bucureşti. Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest şi a fost depistat pozitiv cu cocaină, potrivit unor surse citate de G4Media.

Radu Ștefan Simion s-a apucat de magie în urmă cu peste 17 ani, în perioada în care tatăl său a murit. Acesta a participat la sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent și a ajuns până în etapa semifinalei.

Radu Ștefan Simion a terminat Facultatea de Marketing și Afaceri Internaționale la București.  Ulterior, s-a apucat să studieze și Psihologia, însă nu a mai terminat facultatea.

Citeşte şi Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan

Cunoscutul prezentator Oreste Teodorescu a fost prins drogat la volan. Substanța consumată de jurnalist

Oreste Teodorescu este cercetat penal după ce polițiștii bucureșteni ai Brigăzii Rutiere l-au prins drogat la volan. Acesta ar fi fost oprit de un echipaj pe o stradă din centru Capitalei, iar aparatul DrugTest ar fi indicat că acesta s-a urcat la volan deși fumase cannabis.

Potrivit unor surse din Poliție, Oreste Teodorescu a fost oprit, la data de 2 noiembrie pe o stradă din sectorul 1. Polițiștii Brigăzii Rutiere i-au cerut șoferului să sufle în paratul DrugTest, iar rezultatul ar fi fost unul pozitiv.

Conform procedurii, fostul prezentator de televiziune a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală (INML) unde i-au fost recoltate probe de sânge, iar pe numele său a fost demarată o anchetă pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, care a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, relatează Gândul.ro.

Citeşte şi Raluca Bădulescu, sedată la volan. Vedeta de la „Bravo ai stil!” s-a ales cu dosar după ce a condus sub influența substanțelor psihoactive

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă