Semifinală de vis la turneul de la Linz: Simona Halep – Jaqueline Cristian! „Contesa Dracula” a produs surpriza în fața favoritei 4 a competiției

3 săptămâni in urmă 39

Vom avea o jucătoare din România în finala turneului WTA 250 de la Linz, după ce Simona Halep a aflat că se va duela cu Jaqueline Cristian în penultimul act al competiției!

Jaqueline Cristian (100 WTA), supranumită „Contesa Dracula” datorită costumației cu care a intrat pe teren la turneul precedent, Transylvania Open, a reușit o surpriză frumosă în sferturi la Linz! Jaqueline s-a calificat în careul de ași după ce a eliminat-o pe a patra favorită, Veronika Kudermetova (Rusia, 32 WTA), scor 6-3, 7-6(5).

Astfel, Simona Halep (22 WTA) se va duela cu Jaqueline Cristian, joi, pentru un loc în finala turneului de la Linz, dar și pentru un cec în valoare de 13.224 de dolari! Dacă această semifinală este 100% românească, în cealaltă semifinală se vor duela două americance, Alison Riske (73 WTA) și Danielle Collins (29 WTA).

The post Semifinală de vis la turneul de la Linz: Simona Halep – Jaqueline Cristian! „Contesa Dracula” a produs surpriza în fața favoritei 4 a competiției appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă