Semifinala de lux intre doua campioane la Roland Garros! | La ce ora se joaca duminica Simona Halep vs. Garbine Muguruza

5 luni in urmă 19

Simona Halep va juca impotriva Garbinei Muguruza pentru un loc in finala turneului WTA Premier 5 din capitala Italiei. 

Simona Halep va juca impotriva spanioloaicei Garbine Muguruza in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Roma. Super-duelul celor doua jucatoare, care s-au intalnit ultima oara in semifinalele Australian Open 2020, va avea loc duminica de la ora 13:00.

Pentru a trece de faza sferturilor de finala, Garbine Muguruza a invins-o pe finalista US Open 2020 cu revenire de scor; a fost 6-3, 6-4 pentru Garbine, dupa un prim set adjudecat de Victoria cu 6-3. 

Garbine Muguruza o conduce pe Simona Halep cu 5-2 la capitolul meciuri directe


De partea opusa a fileului, Simona Halep si-a dorit sa ramana timp suplimentar pe teren azi, dupa ce oponenta sa, Yulia Putintseva s-a retras la scorul de 6-2, 2-0, dupa numai 47 de minute de joc.

De notat ca toate cele 5 infrangeri suferite de Simona Halep in favoarea Garbinei Muguruza au avut loc pe suprafete dure, la turnee ca Wuhan, Stutgart, Cincinnati sau Doha, in timp ce confruntarile jucate pe zgura s-au incheiat cu scor favorabil Simonei Halep.

A fost 3-6, 6-1, 6-3 pentru Simona Halep la Stuttgart in 2015 si 6-1, 6-4 in semifinalele Roland Garros 2018, dar ultimul duel direct, semifinala de la Melbourne din acest an s-a incheiat dureros in defavoarea Simonei, dupa un meci aprig disputat, incheiat 6-7, 5-7 pentru sportiva din Peninsula Iberica.

Nu mai putin de 1000 de spectatori vor putea asista la semifinala dintre Simona Halep si Garbine Muguruza pe terenul central de la Foro Italico. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă