Sekou Sidibe a marcat cu FC Botoșani și a închis conflictul cu antrenorul: „Adrian Mutu e o legendă!”. Ce spune Robert Popa după ce a făcut minuni în poarta lui FCU Craiova

4 săptămâni in urmă 20

Atacantul Sekou Sidibe l-a periat pe Adrian Mutu la interviurile de după FC Botoșani – FCU Craiova, 1-1, despre care spune că este o adevărată legendă.

Atacantul ivorian Sekou Sidibe i-a răsplătit încrederea lui Adrian Mutu, reușind să deschidă scorul pe terenul lui FC Botoșani după o execuție spectaculoasă. Mai mult, la final a vorbit foarte frumos despre antrenorul lui, care l-a reprimit în lot și l-a aruncat în teren din primul minut, după incidentul de la meciul cu FCSB.

Atunci, Sidibe a făcut o criză de nervi în momentul în care a fost înlocuit, strigând și plecând la vestiare fără să salute pe nimeni de pe banca tehnică, motiv pentru care a fost exclus din lot. „Știe toată lumea că Adrian Mutu e o legendă! Cred că am fi meritat victoria cu FC Botoșani, dar totuși suntem fericiți cu acest egal”, a declarat Sidibe la finalul întâlnirii.

Robert Popa simte că FCU Craiova ar fi meritat victoria

Portarul Robert Popa a făcut un meci aproape perfect în fața lui FC Botoșani, și doar câteva minute l-au făcut să nu părăsească terenul fără gol primit. Moldovenii au reușit, însă, să egaleze în minutul 90, astfel că s-a văzut nevoit să se declare mulțumit cu acest punct.

A fost o partidă de play-off. Doar mi-am făcut treaba, m-am pregătit bine. Acum culeg roadele. Am comunicat mereu cu colegii mei, comunicarea e cheia într-o echipă. Important e să nu mai primim gol pe final de meci. S-a întâmplat… dar cred că 1-1 e un rezultat echitabil. Este un punct foarte important pentru noi, pentru că FC Botoșani e o echipă de locul 2. Fiind de la Vâlcea, fiind oltean, abia aștept meciul de săptămâna viitoare. Este vorba despre luptă și adevăr. Conducerea asta așteaptă, un rezultat pozitiv cu CSU Craiova. Este mai important decât un rezultat cu FCSB, este rivala noastră”, a declarat Popa la finalul întâlnirii.

The post Sekou Sidibe a marcat cu FC Botoșani și a închis conflictul cu antrenorul: „Adrian Mutu e o legendă!”. Ce spune Robert Popa după ce a făcut minuni în poarta lui FCU Craiova appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă