Șeicii de la Al-Shabab, cu gândul tot la Marius Șumudică: „I-am zis să tacă din gură și acum mă regretă!”

1 month ago 21

Marius Șumudică este gata să scrie istorie și cu Gaziantep și susține că șecii de la Al-Shabab îl regretă acum, după ce tehnicianul a ajuns la un pas de un loc pe podium în campionatul Turciei.

Fostul antrenor al Astrei vede în stilul conflictual o calitate și a povestit un episod inedit petrecut la Al-Shabab, pe care a pregătit-o între 2018 și 2019.

Ajuns la Gaziantep, Șumudică are planuri mari, după ce a reușit să-l ia pe starul Kevin Mirallas, care a impresionat în Premier League, la Everton.

Marius Șumudică, regretat de șeicii de la Al-Shabab: „I-am zis să tacă din gură!”

„Am fondat echipa asta cu mânuța mea, dar deocamdată n-am realizat nimic. Sunt foarte conflictual, așa a fost peste tot în România, dar și în Arabia Saudită. I-am zis șeicului să tacă din gură și nu m-a trimis acasă cu avionul, mă iubeau fanii, zice și acum că regretă plecarea mea, după ce a văzut rezultatele din Turcia”, a dezvăluit Marius Șumudică, la Digi Sport.

Fostul atacant din Giulești a pierdut un singur meci în această ediție de campionat, iar Gaziantep se poate gândi la prezența în Europa, după ce a ajuns pe locul 4 în Turcia, la două puncte de un loc pe podium.

Echipa lui Marius Șumudică a cedat doar cu Galatasaray, scor 1-3, iar Șumudică și-a adus aminte de sezonul fantastic pe care l-a avut cu Astra, alături de care a cucerit titlul și a ajuns în primăvara Europa League.

„E un moment bun al carierei mele. Am pierdut doar un joc în ultimele 18 meciuri, cu Galatasaray. Mi-am depășit recordul de la Astra, când am ieșit campion. E o perioadă extraordinară! Trăiește clipa, știi cum e! În două zile jucăm în Cupă, iar dacă sunt rapidist, îmi aduc aminte de Arieșul Turda. Nu știi ce se întâmplă, încerc să dau șansă și altor jucători. Avem obligativitatea să ne menținem sus. În sezonul trecut, am terminat pe locul 8, după ce am luat o echipă de la 0”, a punctat Șumudică.

The post Șeicii de la Al-Shabab, cu gândul tot la Marius Șumudică: „I-am zis să tacă din gură și acum mă regretă!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools