Şeful PSD Iaşi nu exclude alianţa cu PNL în Consiliul Local: Vom propune candidat pentru postul de viceprimar

2 luni in urmă 2

Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, a declarat că social-democraţii vor propune candidat propriu pentru postul de viceprimar al municipiului Iaşi şi că nu este exclusă o alianţă cu PNL, în timp ce edilul liberal Mihai Chirica susţine că o eventuală înţelegere PNL-PSD în Consiliul Local va fi discutată în PNL Iaşi, transmite News.ro.

„Sunt oameni responsabili şi în PSD şi în PNL. Sunt convins că şi în USR-PLUS”, a spus Chirica, actualul primar PNL, racolat de la PSD.

Şeful social-democraţilor ieşeni, senatorul Maricel Popa, a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, că PSD Iaşi este în „opoziţie constructivă” la Iaşi şi că nu exclude o alianţă cu PNL pentru alegerea celor doi viceprimari ai municipiului.

„Noi suntem în opoziţie, dar într-o opoziţie constructivă. Nu vom susţine niciodată un viceprimar de la alt partid. Când subiectul va fi pe ordinea de zi vom propune candidat propriu pentru postul de viceprimar. Avem cinci consilieri locali, Biroul Judeţean va decide care este cel mai bun candidat pentru viceprimar”, a declarat Popa. Foto: Maricel Popa / Facebook

Citește tot articolul pe News.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă