Șeful Poliției Capitalei, noi lămuriri despre poliţistul care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni: „Nu s-a încercat nicio secundă muşamalizarea cazului. Conducătorul auto nu are nicio justificare pentru graba cu care se deplasa”

1 săptămână in urmă 13

Poliţistul care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni nu are nicio explicaţie pentru viteza cu care se deplasa, dat fiind faptul că acesta nu se afla în misiune, precizează Bogdan Berechet. Şeful Poliţiei Capitalei a dat asigurări că nu se încearcă muşamalizarea acestui caz.

Am dispus punerea lucrătorului la dispoziție. Polițiștii se află în misiune atât cât timp se află la serviciu. Am informat că polițistul se află în misiune, desfășurând activități milițienești. Polițiștii vor continua ancheta. Nu s-a încercat nici o secundă mușamalizarea acestui eveniment.

Citeste si Poliţistul care a accidentat mortal o fată pe o trecere de pietoni din Bucureşti, pus sub control judiciar. Mărturii şocante ale mamei fetei care a scăpat cu viaţă: E sedată, a avut un şoc după ce a aflat că prietena ei a murit

Urmează să intre în vigoare o dispoziție pe care am dat-o, ca la momentul în care este deplasarea se va face în mod prioritar, să se anunțe dispeceratul.

Toate imagine au fost la dispoziția Parchetului. Nu avea o justificare pentru graba acestuia. Avea un permis legal. A lucrat în Anglia înainte„, a spus Bogdan Berechet.

Citeste si Răsturnare de situaţie în dosarul fetelor lovite de maşina de poliţie pe trecerea de pietoni în Bucureşti. Procuror: Poliţistul nu se afla în misiune

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă