Şeful Pfizer, previziuni despre revenirea la o viaţă normală într-un an - Ce spune despre vaccinarea anuală împotriva Covid

3 săptămâni in urmă 36

Albert Bourla Albert Bourla

Albert Bourla - preşedintele Pfizer anticipează că lumea va reveni la viaţa normală în decurs de un an. Acesta a spus că probabil va fi necesară vaccinarea anuală împotriva Covid.

LUNI, 27 SEPTEMBRIE 2021, 00:13

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Într-un an cred că vom putea reveni la viaţa normală", a spus  Albert Bourla într-un interviu acordat emisiunii "This Week" de la ABC.

„Revenirea la viaţa normală nu va fi fără condiţii. Nu cred că acest lucru înseamnă că variantele nu vor continua să vină şi nu cred că acest lucru înseamnă că ne vom putea trăi viaţa fără vaccinări. Dar asta, din nou, rămâne de văzut.

Cel mai probabil scenariu pentru mine este acela că, deoarece virusul este răspândit în toată lumea, vor continua să apară noi variante. De asemenea, vom avea vaccinuri care vor dura cel puţin un an şi cred că cel mai probabil scenariu este vaccinarea anuală, dar nu ştim cu adevărat, trebuie să aşteptăm şi să vedem datele”, a spus Bourla.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă