Șeful Metrorex, "omul cu ranga", revocat din funcție după 8 luni, Noul director, din industria petrolieră

2 săptămâni in urmă 21

Ștefan Paraschiv, director general Metrorex Ștefan Paraschiv, director general Metrorex

Ștefan Paraschiv, devenit celebru după ce a pus mâna pe rangă pentru a demola chioșcurile ilegale din strațiile de metrou, a fost revocat miercuri din funcția de director general al Metrorex. Consiliul de Administrație a desemnat și un nou director, care a lucrat în comerțul cu produse petroliere. 

MIERCURI, 17 NOIEMBRIE 2021, 11:40

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Ștefan Paraschiv a fost numit în funcție de fostul ministru USR al Transporturilor, Cătălin Drulă, la începutul lunii martie și s-a făcut remarcat după ce, în timpul unei acțiuni de demolare a spațiilor comerciale din stațiile de metrou, a pus mâna pe o rangă pentru a rupe ușa unui magazin.

De altfel, chiar ministrul Drulă i-a luată apărarea celui pe care l-a numit la metrou, afirmând la vremea respectivă că "un cartel se destructurează cu ranga".

Succesorul lui Paraschiv este Laurențiu Gabriel Trușcă, un manager provenit din afacerile cu produse petroliere. Cu o mică întrerupere, de nici doi ani de zile, când a lucrat în domeniul importului și distribuției de produse alimentare, Trușcă a activat timp de 20 de ani în industria petrolieră, potrivit clubferoviar.ro. 

Trușcă este licențiat în Managementul Afacerilor și în Administrație Publică.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă