Șeful MediaPro, Jaume Roures, face o dezvăluire de senzație: noul contract al lui Leo Messi de la Barcelona ar fi fost aprobat de La Liga

2 luni in urmă 36

Fondatorul MediaPro, Jaume Roures, a făcut vineri câteva comentarii interesante după anunțul că Leo Messi nu va continua la Barcelona și a dezvăluit că acordul dintre fotbalist și club fusese aprobat de șefii La Liga, ceea ce aruncă în aer tot ce a spus președintele Laporta!

Deși toată suflarea blaugrana aștepta anunțul unui nou contract între Messi și Barcelona, fanii catalani au fost devastați de anunțul rupturii definitive dintre căpitanul argentinian și club.

„La Liga a fost de acord cu înregistrarea contractului lui Leo Messi!”

Anunțul șocant al plecării lui Leo Messi de la Barcelona continuă să provoace reacții contradictorii în interiorul grupării de pe Camp Nou.

Jaume Roures, membru cotizant al Barcelonei și șeful MediaPro, susține că La Liga a aprobat contractul lui Messi cu câteva zile înainte ca vestea plecării lui de pe Camp Nou să iasă la iveală, ca urmare a incapacității clubului de a respecta reglementările financiare ale La Liga.

„Vă pot spune cu siguranță, pentru că am verificat, că problema înregistrării contractului lui Messi la La Liga a fost pe deplin agreată și convenită cu zile întregi înainte”, a spus el pentru RAC1.

Acum patruzeci și opt de ore acordul era gata să fie anunțat, dar s-a întâmplat ceva. Nu știu ce s-a întâmplat, a adăugat Roures.

Un singur lucru este cert, Barcelona a anunțat că Messi nu va continua la echipa lui Ronald Koeman și toată suflarea fotbalului mondial așteaptă să vadă ce alegere va face superstarul argentinian.

 

The post Șeful MediaPro, Jaume Roures, face o dezvăluire de senzație: noul contract al lui Leo Messi de la Barcelona ar fi fost aprobat de La Liga appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă