Șeful DNA, despre dosarul lui Dragnea - TELDRUM: „Se lucrează, dar se administrează probe în continuare”

1 lună in urmă 2

Crin Bologa - Procurorul șef al DNACrin Bologa - Procurorul șef al DNA

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție - Crin Bologa a explicat în conferința de prezentare a bilanțului de activitate pentru anul 2020 de ce nu a fost dată o soluție în dosarul Teldrum în care e investigat fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, deși au trecut 4 ani.

VINERI, 26 FEBRUARIE 2021, 16:26

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

Bologa a explicat că dosarul Tel Drum se află la acest moment la faza reascultării unor probe tehnice, respectiv înregistrările ambientale şi interceptările din acest dosar de către avocaţii celor cercetaţi.

„Am întrebat-o pe doamna procuror (Alexandra Lăncrăjan) și se pare că există foarte multe cereri de administrare a probelor. S-au administrat probe în timpul urmăririi penale in rem, în timpul urmăririi penale in persona, acum s-a pus în mișcare acțiunea urmăririi penale față de unele persoane.

S-a cerut acum să se audieze de către părțile din dosar toate interceptările din această cauză, care sunt zeci, sute de ore de interceptări, nu știu detalii, dar în fiecare zi părțile din dosar audiază interceptările administrate în cauză, că au legătură, că nu au legătură, vor să audieze totul și li se dă la dispoziție timpul necesar”, a declarat Crin Bologa.

„Se lucrează, dosarul nu este lăsat în nelucrare, dar se administrează probe în continuare”, a subliniat procurorul șef al DNA.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă